Fotgjenger påkjørt på Bryggen

En kvinne ble påkjørt på Bryggen fredag kveld.

En kvinne ble påkjørt på Bryggen fredag kveld. Foto:

Bryggen ble stengt på grunn av trafikkuhell, men åpnet igjen klokken 1935.

DEL

Klokken 1910 fikk politiet melding om at en fotgjenger har blitt påkjørt på Bryggen.

– Vedkommende som har blitt påkjørt er bevisst og oppegående, sa operasjonsleder i Vest politidistrikt, Arve Samsonsen, til BA like etter ulykken.

Politiets innsatsleder på stedet, Caspar Kaland, forteller at det er en kvinne som har blitt påkjørt i fotgjengerfeltet.

– En personbil har kjørt på en kvinne som leide datteren sin over veien. Bilen har hatt betydelig fart, slik at kvinnen ble løftet i været og landet på asfalten. Datteren ble ikke skadet, sier Kaland til BA.

Kvinnen er sendt til legevakt med ambulanse. Det er ukjent hvor store skader hun har etter hendelsen, men hun skal ha hatt smerter i en arm.

Bilføreren var ikke på stedet da politiet kom.

– Han har kjørt fra stedet, men det skal ha vært en dialog mellom føreren og kvinnen i 30-årene som ble påkjørt, sier operasjonsleder Samsonsen.

Sent fredag kveld forteller Samsonsen at de nå har hatt kontakt med bilføreren, en mann i 50-årene.

– Det er ikke mistanke om promille, men førerkortet hans er beslaglagt. Det skjer automatisk ved påkjørsel i fotgjengerfelt. Vi oppretter en sak på forholdet, og vi vil i det videre arbeidet undersøke hvorfor mannen ikke var på stedet da politiet kom, sier operasjonslederen.

Tips Oss
E-post: tips@ba.no Telefon: 800 33 044

Artikkeltags