Fant naken mann, med kniv i hånden, urinerende opp etter veggen

En person våknet til det han trodde var et innbrudd. Det viste seg å være en nabo som hadde fått litt for mye i glasset.

DEL

– Vi fikk melding om en hendelse i Sandviken. En mann hadde vært på byen og var på vei hjem, sier operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen.

Det endte med at en av naboene våknet til bråket. Vedkommende trodde de var utsatt for innbrudd, noe de hadde vært plaget med. Men det var ikke det synet som ventet, da døren ble åpnet for å undersøke.

– Da naboen åpnet døren, så han mannen stå naken og urinere opp etter veggen, med en kniv i hånden, sier Dahl-Michelsen.

Han forteller at i tumultene med å få roet situasjonen, ble begge de to personene raspet opp med kniv, uten at det skal ha vært noen alvorlige skader.

– Situasjonen ble løst på stedet, og han som var beruset og hadde vært på byen, slapp å bli med i fyllearresten, sier operasjonslederen.

Forsøkte å «kapre» taxi

Dahl-Michelsen forteller at de har hatt noen episoder til å løse i natt, men at det på tross av fadderuken, ikke har vært så veldig mye å henge fingrene i.

En av hendelsene var en taxisjåfør som tilkalte politiet.

Vedkommende rapporterte at to kunder hadde skapt trøbbel, og drosjesjåføren opplyste at de hadde forsøkt å få tak i rattet under kjøring, men at han hadde klart å stanse. Da stakk mennene av.

– Vi har søkt etter dem, uten å finne de, sier Dahl-Michelsen.

Beruset sjåfør

Klokken 0354 måtte politiet rykke ut til en annen hendelse. Da ble en sjåfør stanset på Gyldenpris, mistenkt for å ha kjørt i ruset tilstand.

– Det ble tatt blodprøve av vedkommende, og sak er opprettet, opplyser politiet.


Artikkeltags