Lørdag formiddag ble Øystein Torsvik (25) hentet av kameratene sine fra et utdrikningslag til sitt eget utdrikningslag.

  • Nyheter

Tolv kompiser tok ham med til Klyva opplevelsessenter i Øygarden, hvor han selv jobber. Der ventet selvsagt paintball-skyting.

– Jeg er vant med å skyte på andre, men i dag fikk jeg føle hvordan det er å bli skutt på, sier en lattermild Torsvik på telefon til BA.no.

SKUTT I KANINDRAKT

Han forsikrer at det går bra med ham nå, men at det var «helt jævlig vondt» da han ble skutt på av «vennene» sine.

Cato Risløw jobber også i Klyva, og forteller mer enn gjerne hvordan Torsvik havnet i skuddlinjen lørdag.

– Han fikk på seg kanindrakt og sendt av gårde i en 120 meter lang zipline. Der skjøt vi andre på ham. Da han var ferdig med første runde, sa han at dette ikke hadde vært noe problem, så da måtte han selvsagt ta en runde til, flirer Risløw.

Han understreker at skadene Torsvik har fått ser mye verre ut enn det egentlig er.

– Dessuten er Øystein en tøffing, så han rister det av seg, smiler Risløw.

EN FLOTT DAG

Gjengen fra Øygarden har tatt turen til Voss hvor de har fått prøvd seg på rafting. Og Øysteins kommende kone har selvsagt fått med seg hva forlovende har opplevd i dag.

– Jeg har fått flere tekstmeldinger fra henne. Den første sa bare «I will kill you». Den neste sa at vi skulle holde oss unna håret hans. Det svarte jeg at det hadde vi selvsagt ikke gjort noe med. Så langt, ler Risløw.

Og Øystein Torsvik, han forteller BA.no at han er svært fornøyd med sitt eget utdrikningslag.

– Bortsett fra starten, så har dette vært en flott dag. Jeg bærer slett ikke noe nag til vennene mine, jeg tåler dette godt, smiler han.