Snudde midt på Nygårdsbroen

Bildet er tatt da bilføreren hadde innsett at å kjøre i motsatt kjøreretning på motorveien ikke var noen god ide. Her snur han og vil tilbake mot Åsane (15.01.2009).

Bildet er tatt da bilføreren hadde innsett at å kjøre i motsatt kjøreretning på motorveien ikke var noen god ide. Her snur han og vil tilbake mot Åsane (15.01.2009). Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Midt i rushet på Nygårdsbroen snudde en bilfører bilen og kjørte imot møtende trafikk.

DEL

– Jeg ble helt sjokkert da jeg så bilen som snudde midt på motorveien, sier Steinar Grimen. Han var vitne til hele hendelsen som skjedde klokken 15 i ettermiddag.

SNUDDE: Bilføreren kjørte da på Nygårdsbroen i retning Åsane, da han plutselig fant det for godt å kjøre litt til siden. Plutselig snudde han bilen, og tok til å kjøre tilbake mot Danmarks plass igjen.

– Det oppstod panikk i trafikken når bilen kom imot kjøreretningen, men heldigvis så gikk det bra, forteller Grimen.

Etter mye tuting fra medtrafikantene snudde føreren bilen igjen, og fortsatte i retning Åsane.

FARLIG: Politiet har ikke fått melding om den uvettige kjøringen i ettermiddag, men bekrefter at slike hendelser av og til blir rapportert.

– Det hender vi får telefoner om slik kjøring, men det skjer ikke hver dag for å si det sånn, sier en tydelig bekymret Erik Gjesdal, operasjonleder i Hordaland politidistrikt.

Han sier det er sjelden politiet rekker å rykke ut, men at medtrafikanter ofte tar affære.

– Slik kjøring er svært, svært farlig, påpeker Gjesdal.

Artikkeltags