Sønnen til Agnar (74) gir ikke opp

Agnar Ingemar Holtås (74) har vært savnet siden lørdag klokken 1000.

Agnar Ingemar Holtås (74) har vært savnet siden lørdag klokken 1000.

Artikkelen er over 5 år gammel

Sønnen til savnede Agnar Ingemar Holtås (74) takker for all hjelpen familien får i søket.

DEL

Holtås har vært savnet siden lørdag klokken 1000. Det har blitt iverksatt full letetaksjon etter 74-åringen, som ble meldt savnet fra sitt hjem i Lille Kongshaug på Mathopen i Bergen, lørdag.

Kjetil Holtås, sønnen til Agnar, roser innsatsen og tiden folk bruker i søket etter faren.

– Jeg er helt imponert over apparatet som er i sving, og vi er utrolig takknemlig for alle som har stilt opp, sier han til BA.

ROSER INNSATSEN

I tillegg til politiet er også mannskap fra Sivilforsvaret, Norsk Folkehjelp, Brannvesenet og Røde Kors med på leteaksjonen, samt en rekke frivillige.

– Det er overveldende hvor mange som hjelper oss, og det er veldig godt for oss å vite at så mange bidrar i søket etter han, sier Holtås.

Agnar har vært savnet siden lørdag klokken 10. Politiet har fått en rekke tips i saken, men foreløpig har ingen gitt noen resultater. Nå har det gått snart to døgn siden 74-åringen forsvant.

– Store områder har blitt dekket, og en har gått flere omganger på samme sted for å kontrollere at alt er sjekket. Så langt er det uten resultater, bekrefter sønnen.

NEKTER Å GI SLIPP

Nå prøver familien å holde på håpet.

– Vi må bare tvinge oss selv til å bevare håpet om å finne han i live. Vi nekter å gi slipp, men det er klart at vi har bikket ett og et halvt døgn. Værforholdene er så gunstige som det kan bli, men om han har hatt et illebefinnende, så er det begrenset hvor lenge en kan være heldig, medgir Holtås.

Han understreker hvor takknemlig han er for at både profesjonelle og frivillige deltar i søket.

– Vi er utrolig takknemlig for alle som gir tiden sin og bidrar i letingen. Jeg er imponert over oppmøtet og engasjementet.

Lørdag kveld gikk politiet ut med etterlysning av mannen, samt navn og bilde.

Holtås er 174 cm høy, og har slank/normal kroppsbygning. Han har en blanding av nordlandsk- og bergensk dialekt. Han er glattbarbert/skallet med litt grått hår på sidene.

Savnede forsvant fra bopel i Lille Kongshaugen cirka klokken 1000 i lørdag.

Han var i ført beige bukser, gul skjorte.

Ved observasjon av vedkommende, ring politiet på 02800.

Artikkeltags