Splitter ny TV-kanal lansert

 Jørgen og Monica skal være reportere for den nye kanalen. Camilla Kvalheim (i gul jakke) skal være redaksjonssjef i den nye kanalen.

Jørgen og Monica skal være reportere for den nye kanalen. Camilla Kvalheim (i gul jakke) skal være redaksjonssjef i den nye kanalen. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

– Dette gikk jo bra!

DEL

– Dette gikk jo bra, sier en engasjert Monica Nilsen til BA.

PÅ TV 2

Hun hadde sin debut på riksdekkende TV i dag. I forbindelse med lanseringen av TV-kanalen TV BRA ble hun intervjuet under morgensendingen til TV 2, som dekket lanseringsfesten.

– Jeg var ikke nervøs. Eller jo, litt sier Nilsen.

Bergen kommune skal utvikle en egen nett-TV-kanal for og med utviklingshemmede. Lørdag ble dette feiret med alle som ville på Festplassen.

– Det er en kanal som skal være for funksjonshemmede. Jeg brenner virkelig for rettighetene til funksjonshemmede, sier Nilsen.

VIL GJØRE SEG SYNLIGE

Hensikten med lanseringsfesten var å markere seg, og gjøre folk klar over at det kommer en ny TV-kanal til byen.

– Dette er viktig for å gjøre oss synlige for mulige støttespillere og fremtidige seere som kan tipse oss med ideer og innspill, sier Camilla Kvalheim til BA.

Hun er redaksjonsleder for den nye TV-kanalen.

Under lanseringen laget reporterne Jørgen og Monica pilotreportasjer for TV BRA. De spilte også inn reklamefilm for den nye kanalen.

STARTER I 2014

Redaksjonen vil være forankret i dagsentertjenesten i Bergen kommune og skal starte opp i 2014. I utgangspunktet er dette et prøveprosjekt, men målet er at TV-kanalen skal bli et permanent tilbud.

TV BRA er inspirert av Empo-TV, som er en TV-kanal for utviklingshemmede i Ski kommune i Akershus.

Artikkeltags