Helomvending: – Nå har vi åpnet igjen

Artikkelen er over 1 år gammel

Et større strømbrudd gjorde at flere butikker ikke fikk solgt varer.

DEL

– Vi har ikke strøm og får ikke solgt noen varer. Det er dumt om noen må ta turen ut hit forgjeves, sa Marius Villanger, selger ved Megaflis på Haukås, til BA litt over klokken 15, og ba kunder som vurderte å besøke butikken om å vente.

Det skal ha vært et større strømbrudd på Haukås som både påvirker den allerede kaotiske trafikken på E39 og som i tillegg rammer butikkene på Hylkje.

Kort tid senere ringte Villanger imidlertid opp og sa at butikken hadde fått strømmen tilbake og at det er mulig å handle der igjen.

Problemet gjaldt antakelig for hele Haukås Næringspark.

Informasjon de butikkansatte har fått tilsier at det har blitt gravd over en ledning, og at det er dette som har ført til strømbruddet.

– Vi vet ikke hva som har skjedd, men det stemmer at det er et strømbrudd i området Haukås, Eikås og Breistein. 700 kunder er nå strømløse, sier kommunikasjonsrådgiver i BKK, Anne Mette Tuvin.

At Megaflis har fått tilbake strømmen, betyr dermed ikke at andre i området er like heldige.

– Jeg snakket med nettsentralen nettopp, og de meldte at det fortsatt var strømbrudd. Montørene våre er på vei, men sitter fast i trafikken.

Ti minutter senere har langt på vei de fleste fått strømmen tilbake.

– Nå er det 30 kunder som gjenstår. Det er et område i Dalebygden der det fortsatt er strømbrudd, men jeg regner med at også de snart vil ha fått strømmen tilbake, sier Tuvin.

Artikkeltags