Ny passasjerrekord for NSB

I 2015 ble det foretatt 65,6 millioner reiser med NSB.

I 2015 ble det foretatt 65,6 millioner reiser med NSB. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Men passasjerene vil ha bedre mat på toget...

DEL

Aldri før har det vært mer populært å reise med tog.

I fjor ble det foretatt 65,6 millioner reiser med NSB. Det er en vekst på 5,9 prosent.

– Vi har som mål å gjøre togreiser best mulig for flest mulig, spesielt for de mange som skal til og fra jobb hver dag. Vi ser at kundene er mer fornøyd med oss på våre kundeundersøkelser, men fortsatt jobber vi hardt for at kundene skal få enda bedre tilbud og service, sier konserndirektør og leder for NSB Persontog, Tom Ingulstad.

Økning på Bergensbanen

I togene mellom Oslo og Bergen var det 5,2 prosten flere kunder i 2015, sammenlignet med 2012. Totalt er det registrert 1.136 000 passasjerer mellom Oslo og Bergen.

På lokaltogene Bergen–Voss – Myrdal var det 2,9 prosent flere kunder i 2015, sammenlignet med 2014.

Totalt er det registrert 1. 073 000 passasjerer som reiste med lokaltog Bergen – Voss – Myrdal i perioden.

På lokaltog Bergen – Arna var det 7,5 prosent færre passasjerer i 2015, sammenlignet med 2014. Totalt er det registrert 619 000 passasjerer som reiste med togene som går Bergen – Arna.

Klager på maten

I den siste målingen blant NSB sine kunder, forteller kundene at de er godt fornøyd med NSB. Bergensbanen har gått opp flere poeng som følge av godt togtilbud og service.

Men en ting de ikke er så fornøyd med er mattilbudet.

– Reisende på Bergensbanen har etterlyst bedre serveringstilbud. Dette har vi allerede tatt tak i. Det å ha god norsk kortreist mat servert ved en fantastisk natur av fjell og fjorder fra togvinduet har gått over alle forventninger, sier Lirhus.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken