Bil fikk trøbbel i Fløyfjellstunnelen

Bil tauet på Nye Nygårdsbro.

Bil tauet på Nye Nygårdsbro. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det ble lange køer i rushet.

DEL

Rundt klokken 17 forteller trafikkoperatør ved Vegtrafikksentralen, Eirik Rystad Skånøy, til BA at trafikken har løst seg opp over Danmarksplass.

Bakgrunnen er at to biler tidligere torsdag ettermiddag fikk trøbbel – en i Fløyfjellstunnelen og en på Nygårdsbroen. Det skapte ekstra køer på og rundt Danmarksplass.

Ulykke på Voss

Klokken 1613 meldte politiets operasjonssentral at nok en bil hadde fått trøbbel i torsdagsrushet. Denne gangen sto bilen i Fløyfjellstunnelen retning Danmarksplass.

Samtidig opplyste politiet at bilen som sto på Nygårdsbroen med nødblink var fjernet.

Like etter, klokken 1615, opplyste politiets operasjonssentral at en bil hadde kollidert med en melketankbil ved Palmafossen på Voss.

– Det er ikke meldt om alvorlige skader på steder, meldte politiet.

Klokken 1659 ble det meldt av Vegtrafikksentralen at veien var åpen.

Sto i ro på Nygårdsbroen

Tidligere på dagen, klokken 1519, fikk politiet melding om at det var begynt å hope seg opp køer på Nygårdsbroen. En bil sto på broen med nødblinken på.

– Bilberger er på vei, men står i kø ute i Åsane. Vi har sendt en patruljebil som skal brøyte vei så bilberger kommer seg frem, sa operasjonsleder i politiet, Eivind Hellesund.

Det er fra før ventet stor trafikk i retning Sotra i forbindelse med håndballandslaget i firenasjonersturneringen i Sotra Arena, torsdag klokken 1815.

4000 ventes til Sotra Arena: – Beregn god tid 

Følg trafikken direkte her! 

Artikkeltags