Gå til sidens hovedinnhold

Trafikkuhell på Sotrabroen, i Haukelandstunnelen og i Troldhaugtunnelen

Artikkelen er over 3 år gammel

En rekke trafikkulykker fører til problemer både vestover og sørover i ettermiddagsrushet.

Brannvesenet meldte onsdag klokken 1527 om et trafikkuhell på Sotrabroen.

– To biler er involvert, det skal ikke være noen fastklemte, Peter Nordgreen, fungerende vaktkommandør ved 110-sentralen, litt før klokken 1530, onsdag ettermiddag.

Thomas Bekkenes sier at ulykken skjedde på broen vei mot Sotra.

– En mindre bil kjørte på en SUV/pickup bakfra. Det er ganske store materielle skader på det minste kjøretøyet. Nå kan det bli kø, sier Bekkenes.

– Det har vært en påkjørsel bakfra, to personer var involvert. Det er ingen personskader, men store trafikale problemer, opplyste Per Algrøy, operasjonsleder ved Vest politidistrikt.

Klokken 1700 opplyser Vegtrafikksentralen at ingen veier eller tunneler er stengt, men det var betydelig kø sørover ved Lagunen og vestover .

Klokken 1800 gikk trafikken som normalt.

 

Flere situasjoner

Det er ikke bare vestover at det meldes om problemer i trafikken.

Tidligere onsdag var det en ulykke ved den nye kulverten på Sjølinjen. I 1530-meldte så veivesenet at Troldhaugtunnelen, like ved der det smalt to ganger tidligere på dagen, måtte stenges.

– Det er litt forskjellig type mindre gjenstander i veibanen. Entreprenør er på vei for å rydde opp, og vi åpner så fort vi kan, sier Hauskan.

I 1430-tiden ble det også meldt en frontkollisjon i Haukelandtunnelen. Ulykken forårsaket køer i området ved Haukeland sykehus.

 

Saken oppdateres

TIPS OSS E-post: tips@ba.no Telefon: 800 33 044