Lange køer på Hardangervidden

Artikkelen er over 1 år gammel

BA oppdaterer med store og små hendelser i trafikken.

DEL

I kartet over kan du følge trafikken direkte der du skal kjøre. Grønt betyr fin flyt, rødt betyr kø.

Vegtrafikksentralen melder at det er cirka to timer kø begge retninger på riksvei 7 over Hardangervidden, hvor det nå er kolonnekjøring for kjøretøy over 7,5 tonn på grunn av uvær.

– Nå har det begynt å blåse opp igjen, så det gjelder å følge med. I og med at det er fredag, kan vi nok forvente litt mer kø fra vest, forteller trafikkoperatør Heidi Hauge Rasmussen til BA like før klokken 14.

  • Har du trafikktips eller bilder? Da vil vi gjerne høre fra deg. Kontakt oss her.

Det er også kolonnekjøring mellom Liamyrane bom og Vågslidtunnelen på Haukelifjell på grunn av uvær.

Vikafjellet er stengt.

Torsdag morgen gikk det et steinras på riksvei 13 i Odda – hvor to biler ble tatt av raset og én person ble sendt til sykehus. Det pågår nå opprydning, og Statens vegvesen regner med å åpne veien klokken 15.

Mannskaper ute hele natten

Torsdag kveld ble det fullstendig kaos flere steder i bergensområdet da snøen lavet ned.

– Vi har hatt alt mannskap ute i natt, for vi kan aldri være helt sikre på hva som kommer. Vi har ikke fått meldinger om at det skal være glatt, så det skal være ganske greit på veiene rundt om i distriktet, sa trafikkoperatør ved Vegtrafikksentralen, Idar Sangolt like etter klokken 07 fredag morgen.

I lavlandet har det vært fine forhold stort sett i hele distriktet fredag morgen, men det ble meldt om noe snø og slaps i indre strøk.

Artikkeltags