Mann (83) alvorlig skadd etter trafikkulykke

Begge bilene måtte taues vekk etter ulykken i Fanavegen søndag kveld. En mann er bekreftet alvorlig skadd. Foto: Magne Turøy

Begge bilene måtte taues vekk etter ulykken i Fanavegen søndag kveld. En mann er bekreftet alvorlig skadd. Foto: Magne Turøy

En 83 år gammel mann er betegnet som alvorlig skadd etter ulykken i Fanavegen søndag.

DEL

Det var rundt klokken 2030 søndag kveld at politiet fikk melding om en trafikkulykke i Fanavegen, der fire personer var involvert.

Operasjonsleder i Vest politidistrikt, Bjarte Rebnord kunne da melde om at en av bilene hadde kommet over i motsatt kjørebane, og at den andre hadde krasjet i fjellveggen.

Nå er det kjent at en 82 år gammel kvinne og en 83 år gammel mann er innlagt ved Haukeland universitetssjukehus etter ulykken.

Mens kvinnens tilstand er betegnet som lettere skadet, er mannen alvorlig skadd.

Gassen hengte seg opp

Etterforskningsleder i politiet, Grunde Næss, forteller til BA at ulykken sannsynligvis skyldes en uoppmerksomhet fra føreren som kom over i motsatt kjørebane. Dermed ble det en front mot front.

– Etter dette fyker bilen som ikke har forårsaket ulykken inn i fjellveggen. Det kan virke som om gassen hengte seg opp, opplyser Næss.

Han kan fortelle at mannen og kvinnen i 80-årene er et ektepar, og at disse satt i bilen som ble påkjørt og havnet i fjellveggen.

– Vi må nok ta en prat med paret om det som har skjedd og sjekke opp i skader og skadeomfang, forteller Næss.

Førerkortet til føreren av den andre bilen er beslaglagt, og føreren vil sannsynligvis også få utstedt et forelegg. 

Artikkeltags