En omkom i trafikkulykke i Åsane

Politiet fikk melding om en trafikkulykke like etter klokken 22 søndag. En person er bekreftet omkommet etter ulykken.

Politiet fikk melding om en trafikkulykke like etter klokken 22 søndag. En person er bekreftet omkommet etter ulykken. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Seks personer i aldersgruppen 17-21 år var involvert i en trafikkulykke ved Tertneskrysset i Åsane søndag kveld. Én av dem omkom.

DEL

– Etterforskningen så langt tilsier at seks personer i aldersgruppen 17–21 år var involvert i ulykken, opplyser politiet i en pressemelding.

Én person omkom i ulykken og ble erklært død på stedet.

Helse Bergen opplyser at to av ungdommene er alvorlig skadet etter ulykken. Tre personer har status som lettere skadet, og disse er utskrevet fra sykehuset.

– Avdøde er ikke formelt identifisert, men politiet har en formening om hvem dette er. På bakgrunn av dette er varsling av pårørende iverksatt. Avdøde vil bli obdusert, opplyser politiet.

To satt fastklemt

Meldingen kom til nødetatene klokken 2209. Da satt to av personene fastklemt i bilen.

Det var tre personer i bilen da nødetatene kom frem. Vitnebeskrivelser gjorde at politiet trodde det hadde vært flere involverte.

– To andre personer ble sett i området, på vei bort fra bilen, men vi har ikke kontroll på disse. Derfor gjør politiet nå undersøkelser opp mot bilen og personene som var i den, opplyste operasjonsleder Frode Kolltveit i politiet til BA søndag kveld.

Saken fortsetter under bildet

Politiet tok i bruk hundepatrulje i søket etter personene.

Politiet tok i bruk hundepatrulje i søket etter personene. Foto:

Det ble store materielle skader på bilen, og gummispor fra dekk på veien ved ulykkesstedet.

Politiet kan foreløpig ikke si noe om hendelsesforløpet eller omstendighetene rundt ulykken. Politiets kriminalteknikere og Statens vegvesens ulykkesgruppe har gjort undersøkelser på stedet. De var i ferd med å avslutte arbeidet ved 5-tiden mandag morgen.

Brukte drone og hund i søk

Store ressurser fra nødetatene jobbet på stedet etter dødsulykken.

Hundepatrulje fra politiet og drone fra brannvesenet ble tatt i bruk i søket etter de to personene.

– Vi har indikasjon på at det var flere enn tre personer involvert, sa innsatsleder Tordis Myrseth i politiet til BA på stedet.

Saken fortsetter under bildet

Innsatsleder Tordis Myrseth i politiet forteller at de foreløpig ikke har en sikker identifikasjon på de involverte søndag kveld.

Innsatsleder Tordis Myrseth i politiet forteller at de foreløpig ikke har en sikker identifikasjon på de involverte søndag kveld. Foto:

Et større område rundt ulykkesbilen ble sperret av mens nødetatene jobbet på stedet.

Krysset, som knytter Ervikveien og Tertnesveien sammen, ble stengt etter ulykken.

Tips Oss
E-post: tips@ba.no Telefon: 800 33 044

Artikkeltags