Gå til sidens hovedinnhold

Her er TV 2s nye værdame

Artikkelen er over 4 år gammel

Kristina Kvistad Hustad (27) tar over etter Desta Marie Beeder.

Hustad har vært ansatt i TV 2 siden 2013, og har jobbet i ulike redaksjoner som reporter, skriver TV 2 i en pressemelding.

Hun er fra Sæbø på Sunnmøre, og utdannet som journalist i Volda. Hun gikk ut fra skolen i 2013.

– Kristina kommer gjennom ruten som en sol. Hun er en flink formidler og vi er veldig glade for å ha henne med på laget, sier Eli Kari Gjengedal, værsjef i TV 2.

Hustad har inntil nylig jobbet som reporter i blant annet God morgen Norge og God kveld Norge.

– Jeg ble helt målløs da jeg fikk beskjed om at jeg var plukket ut til denne jobben. Jeg skjønte fort at her var det bare å gripe sjansen og si ja, med en gang, selv om det er litt skummelt, sier Hustad i pressemeldingen.

Les også: Slutter som værdame 

–  Som journalist merket jeg etter hvert at jeg trives godt foran kamera, og når jeg nå får kombinere dette med vær, så vet jeg at det kommer til å bli kjempespennende. Det er jo noe helt spesielt med vestlendinger og vær. Været avgjør nesten alt jeg gjør når jeg er hjemme på Sunnmøre. Jeg er glad i fjord og fjell, og det store spørsmålet er ofte om regnet og tåken letter nok til at jeg kan våge meg opp på en fjelltopp. Gråværet kan jeg fortsatt gjøre lite med, men fra nå av blir det forhåpentligvis færre bomturer, sier Hustad.

Hun vil bli å se på skjermen for første gang onsdag 7. desember.

Les også: 71 TV 2-folk har tatt imot sluttpakke - enda flere vil få 

Kommentarer til denne saken