Gå til sidens hovedinnhold

- Var nakne i siktedes boblebad

Artikkelen er over 16 år gammel

- Vi fikk gaver, vi ble skjenket og vi var nakne i mannens boblebad. Da han prøvde seg på oss, trakk vi oss unna. Da ble det også ubehagelig.

BA har snakket med fire jenter mellom 17 og 20 år som har vært til stede på fester hos den 41-årige bedriftleder fra Bergen som er siktet for å ha voldtatt to jenter på 16 år.

De fire jentene BA har snakket med har ikke selv opplevd overgrep, men var i en periode hjemme i boligen til 41-åringen sammen med noen av hans venner.

– Vi følte oss presset til sex, sier jentene til BA.

FRI TILGANG

Det var da de leste om voldtektssiktelsen i BA at de skjønte at det handlet om den mannen de hadde vært hjemme hos.

– Vi ble invitert med på festene gjennom en yngre kollega av 41-åringen. Han sa at eieren av huset var 28 år gammel og at det var fri tilgang på fest og moro hos ham. Dette syntes vi var spennende og ble med, sier en av jentene til BA.

Ingen av dem kjenner de to 16-åringene som har anmeldt 41-åringen for voldtekt, men de vet at det har vært flere jenter innom boligen til 41-åringen. De fleste de kjenner har vært svært unge.

– Det er utrolig mange som har visst om disse festene, sier jentene.

NAKNE UNGE JENTER

De bekrefter det som kom frem i BA i går da det ble kjent at 41-åringen hadde huset unge, nakne jenter om boltret seg i boblebadet til den siktede 41-åringen.

Alle jentene BA har snakket med innrømmer at de selv har vært nakne i boblebadet til 41-åringen.

– Det var kanskje morsomt den første gangen, men da han etter hvert ble pågående og prøvde seg på oss, uten å ta et nei for et nei, ble det svært ubehagelig, sier en av jentene.

Alle jentene har også fått gaver av mannen.

– Han ga ut gaver til alle som kom på festene. Det var smykker, penger, klær og klokker, sier den yngste jenten til BA.

– Hvorfor ble dere med på dette?

Det virket spennende i begynnelsen. Han ga seg også ut for å være yngre enn han var. Dessuten skjenket han oss fulle. Bare man tok en slurk av et glass, så fikk vi påfyll, forklarer de fire.

De stiller nå opp med sin historie fordi de mener det kan være svært mange jenter som har vært til stede på disse festene.

41-åringens forsvarer, Per Magne Kristiansen vil ikke kommentere de fire jentenes historie.

– Min klients sak handler om en anmeldelse om et straffbart forhold. Det disse jentene snakker om kan diskuteres moralsk og etisk, men det er ikke staffbart. Jeg forholder meg kun til den konkrete anmeldelsen av min klient, sier Kristiansen til BA.