– Vi beklager til alle involverte

Artikkelen er over 9 år gammel

Studentavisen på NHH gikk til frontalangrep på NHH-student Lars Rune Føleide (29). – Men det var morsomt så lenge det varte, skriver avisen.

DEL

I siste utgave av K7 Bulletin (kalt Bulle) står det under sistesidevignetten "Morgendagens Næringsliv" blir Føleide beskrevet slik:

"...syter sutrete, bortskjemte, selvopptatte, GRISKE, pinglete, virkelighetsfjerne, arrogante, millionsaksøkende, narsisistiske Larsj Føhleide".

Beskrivelsen blir fulgt av et bilde som er stjålet fra BA.

BAKSIDE: Under straffesaken mot en tidligere medstudent (23), krevde Føleide svimlende 36 millioner kroner i erstatning etter å ha blitt bitt over øyet på et fuktig nachspiel 7. september i fjor.

– Jeg vet jo at det er et stort krav, men det er umulig for meg å sette en kronepris på helsen min. Derfor tok jeg rett og slett et tall, sa Føleide til BA.

Saken ble en riksnyhet og har selvsagt ikke gått upåaktet hen på Norges handelshøyskole.

Studentavisen plukket opp saken og brukte store deler av baksiden til en lite flatterende adjektivsamling om medstudenten sin.

– SATIRE: – Jeg opplever det som ren sjikane. Hvis redaksjonen har hatt til hensikt å være humoristisk, har de bommet, sier Føleide til BA.

– Baksiden av Bulletin er en humorside hvor vi skriver om ansatte og studenter på NHH. Dette er satire, svarer ansvarlig redaktør i K7 Bulletin, Andreas Landsverk Farberg.

– Vi mener at Føleide har gjort seg selv til en offentlig person gjennom medieuttalelser og skriverier på Facebook. Han må tåle en hard form for satire.

Føleide vurdere å klage "Bulle" inn for Pressens faglige utvalg (PFU).

– MORSOMT: Natt til tirsdag ble 2000 eksemplarer, som var lagt ut ved NHH, stjålet. I dag kom avisen i nytt opplag. Da var baksiden endret:

"Vi beklager til alle involverte.

(men det var morsomt så lenge det varte.)"

PS! Den opprinnelige baksiden til Bulle minnet veldig om en tidligere forside av den engelske tabloiden The Mirror.

Artikkeltags