Young Dreams-medlem er savnet

Per Kristian Slåttlis venner f.v. Christian Lundberg, Ole Kristian Einarsen og Rudi Bakken holder på å organisere en ny leteaksjon.

Per Kristian Slåttlis venner f.v. Christian Lundberg, Ole Kristian Einarsen og Rudi Bakken holder på å organisere en ny leteaksjon. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Ingen har sett bergensmusikeren Per Kristian Slåttli (23) siden mandag.

DEL

Torsdag like før klokken 1230 sendte politiet i Bergen ut etterlysningen etter Slåttli. 23-åringen ble meldt savnet fra Sandviken sykehus mandag klokken 2350. Slåttli er 185 centimer høy og har slank kroppsbygning.

– Vi forsøker å samle inn informasjon nå og håper jo på tips fra publikum. Vi har kontakt med familien, opplyser politiførstebetjent Carl-Petter Leganger til BA.

LETEAKSJON
I går kveld ble det arrangert en leteaksjon etter musikeren med utgangspunkt fra Cafe Capello i Marken. Slåttli forsvant mandag kveld.

Slåttli som tidligere var medlem av Oppdrag Demo-vinnerne Forza spiller nå altså i Young Dreams og i bandet Sherpa.

BA.no har også vært i kontakt med Slåttlis far.

– Han hadde på seg Marius-genser og svart dongeribukse da han forsvant, opplyser faren til BA.no.

En rekke bergensmusikere og kulturaktører har allerede meldt seg inn i Facebookgruppen«Leteaksjon etter Per Kristian Slåttli».

– VANSKELIG
Like før klokken 1400 snakket BA.no med Rudi Bakken som var på plass igjen på Capello i Marken.

– Nå er vi på Capello som er blitt utgangpunktet vårt for letingen. Nå planlegger vi et nytt søk, tilsvarenede det vi gjorde i går. Vi deler bergensområdet inn i soner, og selv om hele Bergen er interessant, fokuserer vi ekstra rundt byfjellene og Sandviksfjellene mot Munkebotn og Fløyen. Vi har fått signaler på at folk som stikker fra Sandviken som oftest ikke er så veldig langt unna, sier Bakken til BA.no.

Klarer du å kjenne på dine egne følelser oppi letingen?

– Akkurat nå klarer jeg å holde et veldig sterkt fokus på letingen, men det er klart at det er vanskelig.

Artikkeltags