Forsøkte å rane bensinstasjon med sprøyte

En mann i slutten av 20-årene er pågrepet etter ransforsøket av Circle K-stasjonen (tidligere Statoil) på Flesland.

En mann i slutten av 20-årene er pågrepet etter ransforsøket av Circle K-stasjonen (tidligere Statoil) på Flesland. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Gjerningsmannen holdt opp sprøyte på Circle K ved Flesland og sa han hadde hiv. Ble pågrepet av politiet kort tid senere.

DEL

Klokken 2215 onsdag fikk politiet melding om ransforsøket av bensinstasjonen i Flyplassvegen, like i nærheten av Bergen lufthavn Flesland.

– Det hadde kommet inn en mann som holdt opp en sprøyte og truet. Vedkommende sa at han hadde hiv, og at han ville ha penger, sier operasjonsleder Morten Kronen i Vest politidistrikt.

Den mistenkte ble pågrepet

Å gi mannen penger var ikke mulig, da kasseapparatet på Circle K-stasjonen (tidligere Statoil) ikke kan åpnes. Mannen gikk da fra stedet.

Bensinstasjonen ble stengt etter ranet.

Bensinstasjonen ble stengt etter ranet. Foto:

– Vi sendte opp en del patruljer, med beskrivelse av gjerningsmannen. Politifolk på Flesland hadde gjort observasjoner forut for hendelsen, og visste hvem dette var. Dermed hadde vi både navn og beskrivelse å gå etter, sier Kronen.

Klokken 2237 ble mannen pågrepet i nærheten av flyplassen.

– Overvåkningsbilder og beskrivelse passer. Vedkommende blir brakt inn og satt i arrest, sier Kronen.

Den mistenkte er en mann i slutten av 20-årene.

Ansatt varslet politiet

Det var en ansatt som sto bak disken som ringte og varslet politiet. Ifølge operasjonsleder Kronen går det etter omstendighetene bra med personalet.

– Men det er klart at det er ubehag når noen kommer og truer med sprøyte og opplyser at han har hiv. Det er ingen kjekk affære.

Tips Oss
E-post: tips@ba.no Telefon: 800 33 044 Send video

Artikkeltags