SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Odd må ha tre poeng hjemme mot Mjøndalen

 Torgeir Børven var sårt savnet for Odd under torsdagens semifinale hjemme mot Haugesund. Eliteseriens toppscorer sonet karantene da, men er tilbake for Skienslaget i kveld. Foto: Fredrik Hagen (NTB scanpix)

Torgeir Børven var sårt savnet for Odd under torsdagens semifinale hjemme mot Haugesund. Eliteseriens toppscorer sonet karantene da, men er tilbake for Skienslaget i kveld. Foto: Fredrik Hagen (NTB scanpix) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Odd jaktes av Rosenborg i medaljekampen og det er kun tre poeng som gjelder hjemme mot Mjøndalen i kveld.

DEL
Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Mandagens langoddsprogram har sitt klare høydepunkt i Eliteseriekampen mellom Odd og Mjøndalen. I tillegg er det kamp i engelsk Championship, det er kamp Serie A, i dansk Superliga, i 2. bundesliga og Ligue 2. I Portugal er det tre kamper i øverste divisjon. På hockeyfronten er det fire kamper i KHL og natt til tirsdag er det fire kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca. 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Odd - Mjøndalen pause/fulltid U/H - 4,00 (spillestopp kl 18.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Et meget effektivt Haugesund-lag ødela festen i Skien torsdag og vant 3-0 og tok seg til cupfinale. I kveld er toppscorer Torgeir Børven tilbake for Odd og det styrker laget stort. Riktignok soner Fredrik Semb Berge karantene, men Odin Bjørtuft er en bra erstatter for ham. Både Bodø/Glimt og Rosenborg spilte uavgjort i helgen og vinner Odd i kveld, styrket Skiens-laget sine medaljesjanser. Seier bringer laget to poeng bak Glimt på 2. plass og fire poeng foran Rosenborg på 4. plass og til helgen møtes nettopp Rosenborg og Bodø/Glimt på Lerkendal. Odd har gjenstående kamper mot ferdigspilte Brann og Haugesund på bortebane, mens Tromsø venter i siste hjemmekamp. Odd står med formidable 10-3-0 hjemme på Skagerrak Arena denne sesongen.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Mjøndalen har fire poeng opp til sikker plass og to poeng opp til Godset på kvalikplassen. Kun fire poeng er det blitt på de åtte siste seriekampene og Mjøndalen må trolig ha minst sju poeng på de fire siste seriekampene. Har hjemmekamper igjen mot Ranheim og Vålerenga og bortekamp mot Stabæk, og kan fortsatt klare seg. Men kun en borteseier hittil (1-6-6). Har klart bortepoeng mot hhv Haugesund (0-0) og Bodø/Glimt (0-0) i to av de tre siste bortekampene. Med mannskapet ser det bra ut.

Odd skal være klare favoritter i mandagens kamp uansett, men 1,50 er kjipt. I fem av Odds ti hjemmeseire denne sesongen, har det stått uavgjort til pause. De må nok være tålmodige også i kveld, for å bryte ned Mjøndalen. Pause/fulltid U/H betales med fine 4,00 i odds og blir vårt utvalgte spill på Skagerrak Arena i kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken