SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Oilers har overtaket på Storhamar

Hamar  20180911.
Stavangers Daniel Bøen Rokseth smiler for seier i serieåpningen i eliteserien i ishockey mellom Storhamar og Stavanger i CC Amfi tirsdag kveld.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Hamar 20180911. Stavangers Daniel Bøen Rokseth smiler for seier i serieåpningen i eliteserien i ishockey mellom Storhamar og Stavanger i CC Amfi tirsdag kveld. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Stavanger Oilers kan sikre seg en avgjørende luke ned til Storhamar med seier i kveldens kamp på Hamar.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddssingel Copa del Rey: Athletic Bilbao har jerngrep på Sevilla hjemme i Bilbao

Oddssingel SHL: HV 71 jakter sin femte strake hjemmeseier

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Torsdagens langoddsprogram byr på full runde i den norske eliteserien i ishockey og det er også full runde i den svenske Eliteserien. Det er også avkast for håndball-VM og vertsnasjonene Tyskland og Danmark skal begge i aksjon. Skiskytterne er på plass i tyske Oberhof og der er det verdenscups sprint for kvinner i ettermiddag. I Spania spilles de tre siste åttedelsfinalene i Copa del Rey, blant annet skal Barcelona i aksjon borte mot Levante. I NHL spilles det hele tolv kamper natt til fredag.

NB! Onsdag er det 55 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Storhamar Hockey - Stavanger Oilers 1,85 - 4,20 - 2,90 B (spillestopp kl. 1825)

GET-ligaen, ishockey. Toppoppgjør på Hamar. Kampen kan bli avgjørende for utfallet av grunnserien. Stavanger Oilers topper tabellen med 73 poeng etter 33 kamper, Storhamar ligger på tredjeplass fire poeng bak siddisene.

Å kalle det en seriefinale vil være feil. Vålerenga ligger på plassen i mellom dem på tabellen, og det er fortsatt mange kamper som gjenstår.

Likevel; det er liten tvil om at Stavanger Oilers vil ta et langt skritt mot seier i grunnserien hvis de vinner torsdagens kamp på Hamar.

Storhamar ligger fire poeng bak siddisene og forskjellen mellom ett og syv poeng bak med 14 kamper igjen å spille er stor. Oilers har i tillegg overtaket på Storhamar i de innbyrdes oppgjørene. Det gjør det enda viktigere for hedmarkingene å vinne denne hjemmekampen, men om de klarer det er en helt annen sak.

Det burde være et revansjesugent hjemmelag som kommer på banen i CC Amfi. De fikk nemlig bank da de besøkte oljebyen før jul hvor Oilers slo dem hele 7-3. Det var en ydmykende opplevelse for Hamar-laget.

Også de to foregående hjemmekampene har også endt med knepne tap. Nå skal det sies at de to første tapene mot Stvanger kom inni et knalltøft kampprogram i forbindelse med Champions League.

Storhamar tapte 1-2 i serieåpningen etter turen til Tampere og Stockholm og 2-3 etter oppgjøret i Trinec. Det blir spennende å se om hedmarkingene klarer å slå tilbake på torsdag. Jeg tviler.

Stavanger har vist strålende form de siste par måndene. De hadde elleve seire på rad før Vålerenga vant mot dem på straffeslag i romjulen.

Etter VIF-tapet har de ikke prestert like bra på isen, men de har likevel klart å få med seg poeng fra kampene. Oljelaget trengte straffeslag for å slå både Frisk og MS.

I den samme perioden har Storhamar våknet. Nå har de fem seire på de seks siste kampene, og de har vunnet de fire siste på rad. 

Jeg forestiller meg at torsdagens kamp melom Storhamar og Stavanger blir enda en jevn batalje, men jeg har størst tro på at siddisene går av med seieren.

Det ligger an til å bli en fullsatt CC Arena med mellom 5000 og 6000 tilskuere, og da blir det trøkk i hallen. Det skaper også et visst press på Storhamar.

2,90 i odds åpå et Stavanger-lag som allerede har vunnet tre kamper mot Storhamar, mener jeg absolutt er spillbart.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken