Her klikker det for lillebroren

  Artikkelen er over 2 år gammel

  – Han har hatt nok år med stang ut. Det er så fortjent, sier en hoppende glad lillebror – som klikket da storbroren tok Bergens første OL-gull.

  DEL

  Se video i toppen av saken.  Videoen er filmet av Emil Pälsson

  – Jeg er ikke nervøs på hans vegne eller noe sånt. Jeg synes bare det er så jævlig gøy å se ham gå, så jeg skriker som en galning. Det klikker for meg, sier Håkon Lorentzen (20).

  Lillebroren til Håvard Lorentzen spiller til daglig for Sandefjord i eliteserien i fotball, men mandag var det kun skøyter og OL som sto i hodet på ham.

  Han og laget er for tiden på treningsleir i Marbella, og i formiddag ble fotballidyllen brutt av ellevill bergensk jubel.

  – Det er det råeste jeg har opplevd noensinne, forklarer Håkon, som blant annet har opplevd å score for Brann på 16. mai som 16-åring.

  Han fikk bare sett gulløpet på mobilen.

  – Hotellnettet er så ustabilt, at jeg ikke kunne stole på det. Jeg gikk heller for 3G på mobilen. Det funket det, sier han og ler.

  – Gullet er så fortjent. Han har hatt nok år med stang ut. Han kuttet nesten av seg leggen for litt over to år siden, og han har hatt masse sykdom. At han nå klarer å gjøre det han gjør, er helt «crazy». Det er ingen jeg unner dette mer, sier den tidligere Brann-spissen til BA.

  - Jeg synes bare det er så jævlig gøy å se ham gå, så jeg skriker som en galning. Det klikker for meg, sier Håkon Lorentzen.

  - Jeg synes bare det er så jævlig gøy å se ham gå, så jeg skriker som en galning. Det klikker for meg, sier Håkon Lorentzen.

  Artikkeltags