Hagen er fra Førde, og utdannet jurist i Bergen. Men holder til i Oslo, der hun er partner i advokatfirmaet Ræder. I en pressemelding sier hun at hun setter stor pris på å få bidra i arbeidet med transformasjonen av Dokken.

– Nå starter arbeidet med å bygge videre på det gode og spennende grunnlaget arealstrategien gir, og slik at vi får en utvikling av området som er bærekraftig både miljømessig, sosial og økonomisk.

Dokken utvikling AS skal forestå nettopp utviklingen på Dokken, i tiårene fremover. Ræder var administrerende direktør i HAV eiendom, som er Oslo havns sitt tilsvarende eiendomsselskap for Bjørvika.

– Nødvendig kompetanse

– Jeg mener vi har funnet et styre som har den kompetansen og erfaringen som er nødvendig for å skape den nye bydelen, sier byråd for finans, næring og eiendom, Per-Arne Hvidsten Larsen i en pressemelding.

Utover Hagen består styret av Mona Ingebrigtsen som var direktør i Oslo Areal AS fra 2010 til 2022, og bærumsmannen Sverre Landmark. Sistnevnte har også lang fartstid i bransjen, i Aspelin Ramm Eiendom AS og Propiz AS.