Sentral p-plass, like ved KK!

KK-PARKERING: Her er et bilde tatt utenfor kvinneklinikken. Ser ut som det er en som har litt dårlig tid til å finne parkeringsplass.

KK-PARKERING: Her er et bilde tatt utenfor kvinneklinikken. Ser ut som det er en som har litt dårlig tid til å finne parkeringsplass. Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

Den som én gang har vært med på haste-transport til fødeavdelingen, vil ha forståelse for haste-parkering!

DEL

– Skal du føde NÅ?!!!

BA vet ikke med sikkerhet hva som er foranledningen for denne noe uortodokse parkeringen her. Men når alle oppmerkede felter er opptatt og dette gjelder parkeringsplassen rett utenfor Kvinneklinikken, så kan man jo tenke sitt.

Skal du føde, så skal du føde! Haster det, så er det gjerne ikke tid til å kjøre Årstad rundt på leting etter ledig luke!

Bildet er i alle fall tatt ut vinduet mot plassen mellom Kvinneklinikken på Haukeland sykehus og Årstad kirke. Og rett skal være rett: bilen er i det minste parkert slik at den ikke hindrer ferdsel!

Etter at BA forleden bragte bildet av det vi antok var «Årets parkering» har leserbildene strømmet på. Fantasien er stor når det gjelder å finne egnet sted å sette bilen!

Fortsett å sende oss gode parkeringsbilder. Mail bildet til leserbilde @ba.no eller send MMS til 2229 med inngangsord til 2229.

Og; det er veldig fint om dere skriver hvor og når bildet er tatt!

Artikkeltags