Fortsatt handler det om kjærlighet i alle fasonger, og den store, amerikanske sangboken som hun har dyrket på en rekke plater. I en tid da Norah Jones og Diana Krall selger millioner, burde det være rom for Stacey Kent.

Trioen har det til felles at de er lite pompøse. Her skal ingen akkompagnatør stjele oppmerksomheten fra tekstene til genier som Irving Berlin, Cole Porter og Hoagey Carmichael som skrev for sangere av Staceys kaliber.

Hun gir litt mer gass enn tidligere og synger «moderne» pop, signert Paul Simon, Carole King og Burt Bacharach. Det gjør hun også veldig overbevisende. Hun setter sitt eget stempel på komposisjonene, enten hun fremfører «You've Got A Friend» eller «What The World Needs Now Is Love».

Favoritter? «All I Do Is Dream Of You» er direkte delikat. «I Get Along Without You Very Well» er også utsøkt i Staceys fortolkning.

I det hele tatt har hun levert et album som kommer til å rangere blant de ypperste i år, men det krever at du lytter etter de små nyanser og detaljer i hennes fraseringer. Gjør du det, er du solgt...