Grytidlig torsdag morgen rykket bevæpnet politi ut til Slettebakken-området etter å ha fått melding om en mulig knivstikking. Meldingen kom inn til dem klokken 0435.

Store ressurser ble sendt til stedet, blant annet en hundepatrulje.

– Vi fikk lokalisert rett leilighet og anholdte tre menn. Spor på stedet gjør at vi har lagt en del innsats i å finne fornærmede. De tre mennene er brakt inn i arresten, uttalte operasjonsleder Dan Erik Johannessen.

Disse er i alderen 23-35 år. Samtlige er foreløpig siktet for kroppsskade, opplyser påtalemyndigheten til BA.

– Blod overalt

– Vi ble varslet om at en person var angrepet med kniv, og at det var blod overalt, sier politioverbetjent Ole Bjørn Sveen ved Bergen sentrum politistasjon.

Politiet rykket ut til leiligheten og fant blodspor.

– Vi jobbet ut fra en teori om at noen hadde rømt leiligheten for å komme seg i sikkerhet. Vi har sjekket ulike adresser og personer, men har foreløpig ikke funnet noen som er skadet, sa Sveen til BA ved 0630-tiden.

Klokken 1000 forteller operasjonsleder Tatjana Knappen at teorien fremdeles er den samme.

– Vi er bekymret for om noen er skadet og trenger hjelp, men vi vet ikke sikkert om det dreier seg om en knivstikking, sier hun.

Videre detaljer om politihypoteser kan hun ikke dele.

Soraya Fallaqi (35) bor i området. Hun forteller at hun hørte bråk og støy fra den aktuelle leiligheten i natt. Like før klokken 0500 ble hun vekket av at det ringte på døren.

– Da jeg åpnet døren, så jeg en haug med politibiler og to uniformerte menn. Det opplevdes veldig traumatisk. Jeg fikk ikke sove etterpå, sier 35-åringen.

Trebarnsmoren takker Gud for at barna først våknet etter at politiet dro.

– Jeg fikk ikke vite så veldig mye, men de hadde funnet en mobiltelefon utenfor, sier Fallaqi, og legger til:

– Det er veldig skummelt å tenke på hva som kan ha skjedd der, når man bor her med små barn. Hvis noen er knivstukket, håper jeg bare at det går bra med personen.

Fikk oppgitt navn

Klokken 1000 opplyser operasjonsleder Knappen om at politiet har vært i kontakt med to personer de først tenkte kunne være fornærmede i saken.

Men ingen av dem var skadet, og politiet leter derfor videre. Hun utelukker ikke at de kan være involvert i saken likevel. En av dem ble funnet i sentrum. Mannen skal ha vært på den aktuelle adressen.

– Det viste seg at han er uskadd. Vi undersøker om det kan være andre involverte personer.

Hun vil ikke si noe om politiet har fokusområder på søkene sine, ettersom man ikke vet om noen er skadet, eller hvor de kan ha tatt veien.

– Vi tror det er en person som har noen form for skader, men så langt har vi ikke lykkes med å finne noen. Det jobbes nå med etterretning og aktive søk.

– Det er en del blod på stedet, så vi må ta dette alvorlig, legger hun til.

De tre personene som er tatt inn i arresten er foreløpig ikke avhørt.

  • Har du tips i denne saken? Kontakt BA på tips@ba.no eller via dette skjemaet.

Saken oppdateres