5 av 9 partiledere svarte personlig

Artikkelen er over 13 år gammel

Arild Traa fra Bergen sto med et dilemma i klasse med Jack Bauers "24". Han skulle stemme, men hva. Fem av ti partiledere tok utfordringen og ga personlige råd.

DEL

At hver enkelt stemme teller, har partilederne terpet på lenge. Fem av de ni partilederne som i dag kjemper om plass på tinget tar det også helt personlig. Så personlig at de tar seg bryet med å svare en enket velger på hans dilemma foran det vanskelige valget.

24 TIMER

- Det startet torsdag, forteller Arild Traa.

- Kjæresten min fortalte at fristen for å forhåndsstemme var fredag. Dermed fikk jeg det plutselig travelt, sier Traa til BA.no.

I rent Jack Bauer-tempo gikk han løs på utfordringen. men der den amerikanske helten har et helt kobbel medarbeidere tilgjengelig og ubegrenset tilgang til såvel våpen som kjøretøyer, fikk Traa løs alene med sin PC.

Og han gikk rett på toppene. PR-mannen skrev det han kalte en pressemelding direkte til partilederne med følgende tekst:

”Jeg, 32 år, fintesterk bedriftsfotballspiller for Exeter, småbarnspappa, tekstforfatter og akademiker med studielån. Og samboer, ja med en kvinne, er akkurat i dette øyeblikk på vei ned til stemmelokalet for å avgi min tre minutters samfunnsplikt i det mørke rommet. Hvorfor bør jeg stemme på Dere?”

FIKK SVAR

Og svarene kom.

- Jeg måtte purre litt, men at fem av ni svarte sunes jeg jo er interessant. Tydelig at de er obs på at den enkelte stemme teller, sier Traa, som føler seg som en viktig velger om dagen.

- Har du bestemt deg nå da?

- Ja, men valget er hemmelig, så jeg kan ikke si hvem det ble.

- En av de fem som tok seg bryet verd med å svare.

- Må innrømme det ja, ler Traa.

- Artig at de tok seg bryet med å svare!

Svarene fra de fem kan du lese her

Svarene er lagt ut på hjemmesiden til bedriftsidrettslaget exeter i Bergen. F4ra før har laget vunnet bedriftsidrettsseriens Champions League.

DISSE SVARTE IKKE

De fem partilederne som ikke svarte var:

Carl I Hagen, Frp

Roy Waage, Kystpartiet

Lars Sponheim, Venstre

Torstein Dahle, RV

Artikkeltags