Hjelper Høyre i valgkampen

Håkon Opdal spilte inn valgkamp-video for Høyres Eivind Nævdal-Bolstad på Stadion. Amalie Nilssen Hagesæter og Christer Steffensen, begge elever ved BHG, skal lage filmen (16.06.2009).

Håkon Opdal spilte inn valgkamp-video for Høyres Eivind Nævdal-Bolstad på Stadion. Amalie Nilssen Hagesæter og Christer Steffensen, begge elever ved BHG, skal lage filmen (16.06.2009). Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Håkon Opdal har spilt inn valgkamp-video.

DEL

Her spiller Håkon Opdal inn valgkamp-video for Høyres Eivind Nævdal-Bolstad. Filminnspillingen ble avsluttet på stadiontribunen i går ettermiddag.

De forskjellige snuttene skal sys sammen til en valgkampvideo som skal surre og gå på Hordalands kinoer de siste fire ukene før valget 14. september.

VAR KLAR: Da Hordaland Høyres 4.-kandidat til Stortinget spurte landslagskeeperen om han ville lage valgvideo, var det ikke nei i Opdals munn, flasket opp med Høyre-politikk som han er. Opdals far er John Opdal, varaordfører for Høyre i Odda.

Det var på en fotballturnering hjemme i Odda rundt juletider at Nævdal-Bolstad kom med forslaget. Begge er oddinger, og broren til Nævdal-Bolstad spilte på lag med Opdal. Broren hadde sågar keeperplassen på miniputtlaget, men ble flyttet ut på banen da Opdal gjorde sin inntreden mellom stengene.

VALGET: Brann-keeperen har tidligere engasjert seg i partiet, og er fornøyd med å ha levert sitt bidrag til valgkampen.

– Kan jeg hjelpe til med å skaffe noen ekstra stemmer, så er det bare bra, sier han til BA.

– Hvorfor Høyre? Hvilke saker er det du brenner for?

– Det handler ikke så mye om noen spesielle saker. Det er mest ideologien jeg er tilhenger av, sier han.

Han har ikke fått noen kommentarer fra lagkameratene etter at han «sto frem» som Høyre-mann i et intervju med BA. Politikk er ikke det mest debatterte emnet i garderoben.

– Det kunne godt vært flere diskusjoner, medgir Opdal, som selv ikke ser bort fra å involvere seg mer i politikken når han en gang legger bort hanskene.

– Det er interessant med politikk. Jeg utelukker det ikke, men vi får se hva fremtiden bringer.

Nævdal-Bolstad er strålende fornøyd med å få sambygdingen med på laget. Han kan saktens trenge litt ekstra hjelp. På forrige valgmåling BA gjennomførte trengte Henning Warloe over 6000 stemmer for å komme til Stortinget.

Og Warloe er på plassen foran Nævdal-Bolstad.

Artikkeltags