Valgkampen på internett er i gang. Forrige uke la KrF ut en video på YouTube der stortingskandidat Filip Rygg snakker om partiets ruspolitikk.

  • Kommenter saken i feltet under!

Filip Rygg håper at partiet vil nå bredt ut med valgkampvideoen.

– TREFFER ALLE: – Denne videoen har vi laget for å få frem et viktig budskap. Denne gangen handler det om rusavhengige og at det dessverre blir gjort lite for å hjelpe dem. Vi mener at video kan være et godt kommunikasjonsvirkemiddel for å nå ut til folk, og vi ser viktigheten av å være til stede flere steder, sier Rygg til BA.no.

Teksten fortsetter under videoen.

Filmen som nå er lagt ut på YouTube vil også bli lagt ut på Krf-politikernes blogger og på partiets hjemmeside.

– På YouTube treffer vi alle. Det er mange vi ikke når på valgmøter og på stands, mange møter vi andre steder og det er viktig at vi er der. Derfor bruker vi video, blogg og det som er av funksjoner for å treffe flest mulig flest for at de skal få innblikk i KrF, hvem vi er og hva vi står for, sier Rygg.

Så langt er det bare denne ene videoen som er publisert, men KrF har laget flere som de nå driver finpuss på.

VIL VÆRE BEST: – Vi er så ubeskjedne at vi sikter på å være best på dette i Hordaland. Det er viktig å ta i bruk det som finnes av møteplasser. Vi vil at KrFs politikk skal være mest tilgjengelig i Hordaland. Det skal være lett å finne ut hva vi står for og hva vi gjør, sier Rygg.

At filmen og rusavhengighet ble lagt ut på nettet først, er ingen tilfeldighet.

– Dette er en av mine fremste saker før dette valget. Det er på dette området jeg synes det er mest ugjort på Stortinget. Men vi har flere temaer vi er opptatt av og det kommer en del andre frem etter hvert som det blir aktualisert, sier Rygg.