Gå til sidens hovedinnhold

Porto er overvurdert

Artikkelen er over 1 år gammel

Porto er satt til favoritt borte mot Young Boys i kveldens Europa League. Det er overraskende med tanke på hvor sterke Young Boys er på hjemmebane.

Oddstips

Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddstips: Sjekk oddstipsene på 25 av torsdagens kamper her

Oddstips Europa League: Oppsiktsvekkende høy hjemmeodds

Oddstips Europa League: Solbakken og FCK sikrer avansement

Oddstips Europa League: Porto er overvurdert

Eurojackpot: Tre deler 908 millioner kroner

Vikinglotto: Askøy-mann vant 2,5 millioner i Vikinglotto

Torsdagens langoddsprogram byr på 24 kamper fra den nest siste runden i gruppespillet i Europa League. Både Rosenborg, FC København, Manchester United og Malmö er blant lagene som skal i aksjon, og det er bra med spennende objekter. Ellers er det tre kamper fra Get-ligaen i ishockey, hvor høydepunktet er toppoppgjøret i Stavanger mellom Oilers og Storhamar. I tillegg er det full serierunde i SHL i Sverige og natt til fredag spilles det én kamp i NHL.

NB! Fredag er det ca 101 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Young Boys - Porto H 2,70 (spillestopp kl 18.50)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Europa League gruppe G som ellers består av Rangers og Feyenoord. Young Boys leder gruppa med sju poeng. Tapte åpningskampen borte mot Porto med 1-2, men har tatt sju poeng på de tre neste. Begge hjemmekampene er vunnet. I tillegg har de en strålende statistikk hjemme på Stade de Suisse og har vunnet 13 av sine 17 hjemmekamper i gruppespillet i Europa League. Har overtatt hegemoniet fra Basel i den hjemlige ligaen og tatt seriegull de to siste sesongene. Etter 15 serierunder denne sesongen, topper de med 34 poeng og har fire poeng ned til Basel på 2. plass. 6-2-0 på åtte spilte hjemmekamper.

Porto er overvurdertPorto er ikke som i glansdagene og står kun med fire poeng. Begge bortekampene mot hhv Feyenoord og Rangers er tapt med 0-2. Vant 2-1 i hjemmekampen mot Young Boys i åpningsrunden. I den hjemlige portugisiske ligaen, ligger laget på 2. plass med 28 poeng og har to poeng opp til serieleder Benfica.

Hvorfor Porto er satt til favoritt i kveld, virker uforståelig. 2,70 på meget hjemmesterke Young Boys må være et av kveldens mest interessante objekter i Europa League.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken