Bergenfest i Italia

Kakkmaddafakka og Kings of Convenience legger slagplaner på Sicilia denne uken.

Kakkmaddafakka og Kings of Convenience legger slagplaner på Sicilia denne uken. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Kakkmaddafakka har flyttet inn i Erlend Øyes villa på Sicilia. Nå blir det konsert.

DEL

Kings of Convenience har alltid vært forbildet til Kakkmaddafakka. Så når den ene i bergensduoen, Erlend Øye, kjøper seg en flott villa utenfor storbyen Catania, er det bare rett og rimelig at det unge bergensbandet inviteres ned.

I morgen, lørdag, blir det konsert på Sicilia.

– Erlend bor jo her for tiden, så vi fant ut at Kakkmaddafakka måtte få komme ned. De kommer jo med ny plate snart - på Universal i Tyskland i juni. Det må markeres med en konsert.

– Det hjelper godt på at Erlend kjenner en lokal promotor i Catania, sier duoens andre halvdel, Eirik Glambek Bøe, til BA.

FET VILLA

Nå skal det legges til at Erlend Øye produserte både det foregående albumet til Kakkmaddafakka, «Hest», og det kommende albumet «Young» (arbeidstittel) - der det meste ble gjort i Berlin.

Han har visstnok funnet en veldig bra klubb til Kakkmaddafakka, her i Catania.

– Det er fantastisk her. Det er godt å bo i Erlends fete villa. Vi gleder oss masse til konserten i morgen, sier Axel Vindenes til BA.

TIL BARCELONA

Denne gangen skal Kakkmaddafakka spille uten Kings - men de spleises i Barcelona 20. juli. Da skal begge spille på den nystartede Bona Nit-festivalen, der det er fokus på norske artister.

– Det blir gøy å spille sammen med Kings i Barcelona, en av våre favorittbyer. Vi hører det er en kul bakgårdsfestival midt i byen. Akkurat nå føler vi oss utrolig heldige, medgir Vindenes.

Artikkeltags