Booket flybilletter til feil dag

Bloody Beach består av Kim Åge Furuhaug, Anders Winsents, Chris Holm og Arne Håkon Tjelle. Bandet skulle spilt på Hovefestivalens første dag. I går måtte de avlyse Hove-konserten.

Bloody Beach består av Kim Åge Furuhaug, Anders Winsents, Chris Holm og Arne Håkon Tjelle. Bandet skulle spilt på Hovefestivalens første dag. I går måtte de avlyse Hove-konserten. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Bergenske Bloody Beach er flau. Nå har de avlyst sin konsert på Hovefestivalen.

DEL

– Vi har kjøpt en kalender til vår manager, og han har lovet å gjøre sitt beste for å booke riktige flybilletter til våre neste konserter, skriver bandet i en pressemelding mandag morgen.

Bloody Beach-manager Marius Lie booket nemlig flybilletter til Kristiansand til 25. august med retur dagen etter. Problemet er bare at bandet skulle spilt på Tromøya i dag, 25. juni.

Med andre ord: han var to måneder for seint ute.

TETT PROGRAM

Gaute Drevdal er ansvarlig for presse og markedsføring på Hovefestivalen.

– Vi fikk beskjed i går om at de måtte avlyse, og de skulle spilt sin konsert i dag. Vi har imidlertid et så tettpakket program at vi ikke henter inn en erstatter, sier Drevdal til BA.

Hovefestivalen starter altså i morgen med navn som Skrillex, The shins, Lana Del Rey og Snoop Dog på programmet. Bloody Beach skulle spilt på festivalens vorspiel sammen med blant andre Maya Vik og Lidolido.

GLEMMEBOKEN

Bandet opplyser på sosiale medier at de kommer tilbake til Arendal i august.

Da er det ikke Hovefestivalen, men Natur og Ungdoms Miljøfestival som står på planen.

– Da har vi kanskje alle litt heftigere tan og lagt dagens flause i glemmeboken, skriver de videre.

Bloody Beach spiller også på Bygdalarm i sommer og bandets neste konsert i Bergen er på Tellés sommerfest 8. august. Chris Holm og co. gjør også tre konserter i Tyskland i august.

Artikkeltags