Det koker i hodet til Vidar Magnussen

Vidar Magnussen får hjelp til å kle på seg under filminnspilling i Os og Bergen denne uken.

Vidar Magnussen får hjelp til å kle på seg under filminnspilling i Os og Bergen denne uken. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Vidar Magnussen er den travleste bergenseren i showbiz.

DEL

– Det koker. Er rett og slett ikke rom for mer. Det går selvfølgelig utover andre ting, så jeg kan ikke holde på slik lenge, medgir Magnussen til BA.

Har har film, TV-serier og et teaterstykke på gang samtidig. Pluss på med to barn og splitter ny leilighet.

Men selv om det går i ett, bare måtte han til Bergen for å gjøre Gunnar Vikenes spillefilm «Her er Harold» denne uken.

STOR FAN

– Jeg var nervøs for å møte Bjørn Sundquist første dagen. Han holder et vanvittig nivå. Men jeg fikk en totalt motsatt effekt. Bjørn er bare kjempesnill. Jeg har aldri slappet av så godt før, hevder eksilbergenseren.

Han skulle egentlig ha spilt inn Geir Henning Hoplands spillefilm «Teresa og hennes åtte minutter eldre bror» i bergensområdet i sommer, men finansieringen falt sammen. Derfor kom «Her er Harold» svært beleilig.

– Jeg må innrømme at jeg er stor fan av regissør Gunnar Vikene. «Vegas» er en av favorittfilmene. Dette føles trygt. Dessuten får jeg være en hel uke i Bergen. Det har jeg ikke hatt sammenhengende på noen år, sier Magnussen.

Han spiller parallelt i «Shock-headed Peter» på Det Norske Teatret. Sesong to av NRK-produksjonene «Side om side» og «Underholdningsavdelingen» er også i full gang. Her er skuespillerne svært delaktig i utformingen av manusene. På toppen av dette gjør musikalen han og Julian Berntzen utviklet for DNS, «Snødronningen», det skarpt på teater i Danmark.

BOOKET I TRE ÅR

Og BA vet at han har et soloshow på gang, som skal produseres av Stageway Teater. I så fall blir det mest sannsynlig premiere i Bergen.

– Dette er noe jeg har i bakhodet hele tiden.

– Ser du for deg en snarlig retur til Bergen?

– Ikke foreløpig. Jeg har ingenting på gang på DNS eller i Bergen. Leiligheten er også solgt. Faktisk er jeg booket de tre neste årene, i Oslo. Men det er alltid nydelig å komme tilbake til Bergen, så på sikt blir det helt sikkert noe, sier Magnussen.

Artikkeltags