Dylan til Bergen

Bob Dylan.

Bob Dylan. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Klar for Koengen i sommer.

DEL

29. juni er det nesten ti år på dagen siden han besøkte Bergen for første gang. Konserten hans i Nygårdsparken 26. juni 2001, for 12 500 publikummere, markerte også starten på de store utendørskonsertene i Bergen.

Denne gangen er Bergen Live arrangør. Billettene koster 650 kroner + avgift. Salget starter mandag 28. mars.

Dylan, kanskje verdens mest respekterte låtskriver og en av de viktigste artister noensinne, er som vanlig på sin «Never Ending World Tour», Vi kan forvente en uforutsigbar opptreden fra 69-åringen, der låtlisten garantert vil være veldig forskjellig fra foregående konsert.

Bob Dylan inngår i Bergen Calling, en serie endagersfestivaler på Bergenhus Festning i sommer. Susanne Vega er allerede bekreftet som en av artistene som blir med Dylan til Bergen. Andre navn offentliggjøres senere.

Dylan spiller i Oslo Spektrum dagen etter Bergen. Og i Odense to dager før. Som tyder på at 69-åringen trolig vil komme til Bergen en dag før - som han gjorde i 2001 da han ble observert spaserende både i Nordnesparken og på Bryggen.

Helt siden 2006 har han stått på listen vår over aktuelle artister på vei til Bergen, men det har glippet flere ganger. Dette er jo litt tilbake til start i Bergen, siden Dylans konsert i 2001 markerte starten på storkonsertene her i byen, sier en fornøyd Frank Nes i Bergen Live til BA.

Artikkeltags