Gå til sidens hovedinnhold

– Egentlig er jeg en frysepinn

Artikkelen er over 7 år gammel

Madeleine Christensen (20) er egentlig en frysepinn. Likevel lot hun seg oversvømme med syv grader kaldt vann. Alt vel når resultatet er bra.

Videoen til låten «Can You See It?» er spilt inn på Akvariet i Bergen en sen desemberkveld, med pingvinene som tilskuere.

Men de ser man ikke så mye til i videoen, I stedet ser man en leiilighet bli gradvis fylt med iskaldt vann. Og leiligheten som Madeleine Christensen befinner seg i, den er egenltig et basseng på Akvariet,

Låten er opprinnelig laget som promo for tv-serien «Homeland», av bergenserne Frode Langhelle og Ole Martin Rongved, som begge til daglig jobber med TV-promo.

- Faktisk så er jeg den typen jente som kun bader i Thailand eller tilsvartende varme land. Så syv grader var ikke kjempebehagelig, men jeg har blitt veldig glad i låten, så det var absolutt verdt ubehaget underveis, sier Madeleine Christensen.

Hun bekrefter at hun vil fortsette å samarbeide med låtskriverduoen Frode Langhelle og Ole Martin Rongved, med tanke på et album.

- Vi jobber på spreng med nye låter, men jeg håper at de ikke har tenkt å sende meg ut i ekstremsport flere ganger, sier Madeleine Christensen med et smil.

Kommentarer til denne saken