Hva slags kebab-spiser er du?

Artikkelen er over 19 år gammel

Er du en "stapper", "nipper", "tygger" eller "suger"? Hvordan du spiser kebaben din avslører dine evner i sengen!

DEL

"Stapperen"
"Stapperen" fortærer sin kebab med grådige, gigantiske munnfuller. De aller fleste britiske menn, 59 prosent, tilhører denne kategorien, og to tredeler av dem er under 34 år. Ifølge Donna Dawson er "stappere" greie nok for et en-gangs-eventyr, men vil på samme måte som mange kebaber etterlate kvinnen på jakt etter noe mer neste morgen.

- "Stappere" har mye energi, og vil sannsynligvis klare å gjenta senge-forestillingen mer enn én gang hver natt. Men kvinnen må gi klar beskjed til "stapperen". Gjør hun ikke det kan hun oppleve at det hele er over før hun er klar over det, sier Dawson.

"Stappere" skal imidlertid være åpne for nye måter å "spise kebab" på.

"Nipperen"
"Nipperen" skal ifølge Dawson være ny i kebab-verdenen. Dette er mannen som nipper ut små biter av kebaben for å nyte smaken av hver ingrediens i fullt monn. Åtte prosent av britiske menn er "nippere", og langt de fleste er over 35 år. Psykologen hevder at "nipperne" er ivrige etter å glede den annen part, men at han ofte er for grundig.

- Denne kebab-typen er troende til å prøve for hardt fordi han tror han blir vurdert etter hvordan han er i sengen. Dersom en kvinne får ham til å slappe av, kan han imidlertid bli en tilfredsstillende elsker, mener Dawson.

"Tyggeren"
Dette er mannen som virkelig vet hvordan han skal få ting til. "Tyggeren" spiser så sakte som han kan. Han gumler grundig på hver munnfull for å få kebaben til å vare så lenge som mulig. På de britiske øyer tilhører bare 27 prosent av mennene denne kategorien.

- "Tyggeren" er et veldig sensuelt individ ettersom han nyter alle aspektene ved det å elske. Han vil ta den tid han trenger for å forsikre seg om at både han og partneren har nytt opplevelsen like mye, mener Donna Dawson.

"Sugeren"
"Sugeren" er den mest opplagte. Mer overraskende er det at bare seks prosent av alle menn liker å suge lenge på kebab-kjøttet før de setter i gang med å tygge det. Og Donna Dawson hevder at det kan overføres direkte til sex.

- Disse kebab-spiserne er fantastiske når det gjelder forspill, men det kan være de trenger litt oppmuntring. De kan rett og slett være redd for å mislykkes så snart de virkelig setter i gang, mener Dawson.

Artikkeltags