– Idioti av NRK å slutte

VEDTATT?: «Ditt popkulturelle fyrtårn i natt og tåke, men samtidig en røykmaskin under stjerneklar himmel», promoterer NRK Thomas Seltzer som. Torsdag kveld var Trygdekontoret flyttet til Ole Bull Scene i Bergen.

VEDTATT?: «Ditt popkulturelle fyrtårn i natt og tåke, men samtidig en røykmaskin under stjerneklar himmel», promoterer NRK Thomas Seltzer som. Torsdag kveld var Trygdekontoret flyttet til Ole Bull Scene i Bergen. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Thomas Seltzer tok med seg Trygdekontoret til Bergen, men han vet fortsatt ikke hva som skjer med programmet

DEL

Seltzer har parallelt, og etter at foreløpig siste episode av Trygdekontoret ble sendt på NRK3 i april, gjort programmet i forskjellige livekonstellasjoner.

– Ja, dette har vi til og med gjort på Ikea og Kongsberg Jazzfestival, fortalte Seltzer til BA på bakrommet etter showet. 21. mai er det Blindern-studentene i Oslo som får besøk av liveversjonen av Trygdekontoret som deltakerne under Nordiske Mediedager i Bergen fikk servert i går kveld.

Hadde gledet seg
– Vi har gledet oss veldig til dette. Det er prestisje å være det programmet som blir plukket ut til å gjøres i en slik setting på mediedagene. Det er litt lavere skuldre uten kamera her, og panelet leverte jo som bare det.

Saksbehandlerpanelet besto av Davy Wathne, journalist i TV 2 Sporten Morten Stokstad, tidligere Store Studio-programleder Anne Lindmo, og Programdirektør i MTG Norge Trygve Rønningen.

– Dessuten er jeg jo nominert til Gullruten så over til Bergen måtte jeg uansett, la den tidligere Turboneger-bassisten til med et glis.

– De skal fortsette, vel?
Etter at denne sesongens siste program, med blant andre Lars Vaular-makkeren Leo Ajkic i panelet, ble sendt har mange ytret ønske om at Seltzer tar en ny trygderunde.

– Ja, det skal jo fortsette nå. Skal det ikke? Det ville i så fall vært idioti av NRK å ikke la Trygdekontoret fortsette, konkluderte Jon Almaas. Nytt på Nytt-programlederen var på plass i salen på Ole Bull Scene torsdag kveld sammen med medieprofiler som Harald Eia og Asbjørn Slettemark.

– Det er den herlige blandingen av stupid tullball og intelligens som er det beste med programmet. Dessuten er jo Seltzer kjempegod.

Trygdesjefen er på sin side hemmelighetsfull om det blir en ny sesong på TV.

– Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skal gjøre til høsten – kanskje jeg skal finne på noe helt annet. Programmet har fått en veldig fast form og når til og med konduktøren på nattoget sier han digger det så er det i hvert fall et pek til de som mener programmet bare er for Oslo-hipstere. Det er faktisk mange Oslo-hipstere som hater det. Når man blir parodiert på «Torsdag kveld fra Nydalen» er det kanskje også et tegn.

Artikkeltags