Ny dato for We Love The 90’s

We love the 90s fra Bergenshallen i fjor. Arkivfoto.

We love the 90s fra Bergenshallen i fjor. Arkivfoto. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Arrangementet 14. april blir det ikke noe av.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

We Love The 90’s skulle vært arrangert i Bergen 14. april, men slik blir det ikke.

Collings Entertainment AS har fått avslag på sin søknad som arrangør i Bergen. Derfor har vi valgt å overdra arrangementet til en lokal aktør, Paff Invest AS, skriver pressekontakt for We Love The 90’s, Helene Sundt i en pressemelding.

– Vi sendte først en søknad som vi fikk avslag på. Dette fordi Collings hadde i fjor et arrangement med flere brudd på reglene, som gjorde at politiet ikke ville tillate et nytt arrangement. Det var for sent å klage på dette, og dermed søkte vi på nytt med en ny lokal arrangør. Den ble levert inn 30. mars, men vi fikk i dag vite at politiet ikke ville få tid til å evaluere saken innen 90-tallsfesten skulle holdes, sier advokat Per Magne Kristiansen til BA.no

Han ble kontaktet av Collings Entertaniment. Han fikk med seg Inside og PAFF Invest for å få nye arrangører til den nye søknaden.

– Jeg har tro på den nye søknaden og føler meg trygg på et positivt svar. Vi stiller oss optimistiske til at arrangementet vil bli gjennomført en uke senere enn opprinnelig dato, sier Kristiansen.

BLIR GJENNOMFØRT

Nye søknader er sendt og politiet har uttalt at de er villig til å vurdere disse med et positivt fortegn, men at de trenger noen dager ekstra, skriver Sundt i pressemeldingen.

– Dette betyr at politiet har mulighet til å stille krav til eventuelle endringer som vil gjøre det mulig for oss å gjennomføre arrangementet fredag 20. april 2012. Vi vil også fortløpende informere vårt publikum på våre hjemmesider, Facebook og via media, opplyser hun i pressemeldingen.

– BEKLAGER

Arrangøren beklager problemer dette kan ha medført for dem som har bestilt billett.

– Vi ønsker vårt publikum velkommen til Vestlandshallen 20. april, med samme artister og samme showpakke som markedsført, heter det i pressemeldingen.

Skulle noen som har kjøpt billetter ha problemer med å flytte dato, kan billettene refunderes der de er kjøpt fra tirsdag 17. april. Billetter som allerede er solgt, er gyldige til arrangementet 20. april, ifølge pressemeldingen.

Artikkeltags