Nytt anker i TV2-sporten

Julie Strømsvåg blir nytt sportsanker på TV2.

Julie Strømsvåg blir nytt sportsanker på TV2. Foto:

Artikkelen er over 12 år gammel

26-årige Julie Strømsvåg overtar for Annemarta Giske.

DEL

Annemarta Giske går ut i fødselspermisjon i februar. Giskes erstatter blir 26-årige Julie Strømsvåg, som kommer fra TV Sør i Kristiansand, og som før det jobbet i TV Haugaland.

Strømsvåg skal jobbe halvparten av tiden som programleder i TV 2-sporten og den andre halvparten som deskreporter.

ILDDÅP I JANUAR: Hun begynner formelt i vikariatet i midten av februar, men får sin TV 2-ilddåp med en «tyvstart» allerede 16. januar.

Da skal hun være en av programlederne under det direktesendte åpningsshowet i Drammenshallen for herre-EM i håndball. Medprogramleder blir trolig Harald Bredeli.

- Vi er veldig tilfreds med å ha fått Julie på laget. Hun var et åpenbart førstevalg, og vi er trygge på at hun opprettholder anker-tradisjonene i TV 2, sier Vegard Jansen Hagen til BA.

Han påpeker at det var mange dyktige søkere til den profilerte jobben.

EN FORSTERKNING: - Det er svært positivt, samtidig som vi er overbevist om at vi i Julie har fått en forsterkning som vil bidra til å gjøre TV 2-sporten enda bedre i tiden som kommer. Julie Strømsvåg ble i år kåret til årets programleder på lokal-TV

Jansen Hagen påpeker også at Julie Strømsvåg gjorde et svært godt inntrykk som anker og tekstforfatter under arbeidet med askeladdendokumentaren på FK Haugesund før årets cupfinale.

Artikkeltags