– Overrumplet av taxi-sjåførerene

Av
Artikkelen er over 15 år gammel

– Det var jeg som gjerne ville ha med Kvinner på randen i showet. De er fantastisk musikalske og flotte jenter, sier Sissel om de tre artistene som avbrøt showet hennes.

DEL

De fire kvinnene fant virkelig tonen sammen på scenen under lørdagens festaftenen på hjemmebane i Grieghallen.

­– Jeg ble utrolig overrasket da jeg ble avbrutt av Kvinner på randen, sier Sissel.

Kveldens morsomste innslag var uten tvil da Kjersti, Elisabeth og Marit entret scenen i sine velkjente roller som taxisjåfører idet Sissel var i ferd med å avrunde Å Vestland, Vestland.

Innslaget ble avsluttet med at de tre taxisjåførene gikk i Sissels garderobe for å lete etter «en gammel dansk en», som de uttrykte det.

HEVET NIVÅET

– Vi måtte jo heve nivået på showet litt. Sissel hadde utspilt sin rolle, spøkte Kjersti bak scenen rett etter konserten.

På forhånd var det annonsert at det ville dukke opp gjesteartister under konserten.

Kvinner på randen gjorde en versjon av «Kanskje kommer Kongen» før de fire kvinnene sammen fremførte Doddos «Jeg vil bare ha en mann».

– Vi syntes det passet så godt at Sissel fikk synge akkurat den linjen «Jeg vil bare ha en mann», sier Marit og dulter bort i Sissel, før hun legger til:

– Sissel, hun har jo funnet en gammel dansk en.

I følge humortrioen var det egentlig ikke Sissel som ønsket å ha dem med. Hun var bare nødt til å ta dem med siden de ønsket det.

– Tusen, tusen takk. Det var kjempekoselig å få gjøre dette sammen, sa Sissel, og gav hver av de tre komikeren en god klem før de skiltes.

Artikkeltags