På kebaben kjenner man elskeren

Artikkelen er over 19 år gammel

Usikker på om du har funnet mannen i ditt liv? Ta ham med til en kebab-sjappe. Nå har nemlig en britisk undersøkelse funnet en sammenheng mellom en manns evner i sengen og hvordan han spiser sin kebab. Usikker på hvor du står? Les vår kebab-test!

DEL
Tenk deg situasjonen: hun har funnet ham på et av byens utesteder. De har snakket litt, danset mye og klint mer. De blir enige om å nyte hverandres selskap natten over. På veien hjem til en av dem føler de sulten gnage. Hun foreslår at de tar en rykende varm kebab, og han støtter ivrig forslaget.

KEBABEN AVSLØRER DEG
De setter seg, han tar en stor og grådig bit av kebaben, men plutselig reiser damen seg og sier: "Du er håpløs i sengen! Jeg vil ikke være med deg likevel". Deretter forlater hun ham mens det sedvanlige spørsmålet kverner i hjernen hans: "Hva gjorde jeg galt?".

Mannens feil var sannsynligvis at hun ikke likte måten han spiste kebab på. Hun var en typisk "stapper", og de er ikke gode i sengen. En engelsk undersøkelse viser nemlig at kvinner tror at måten du håndterer en kebab på avslører hva slags type du er i sengen. Og "stappere" er slett ikke verdt å ta vare på. Det verste er at psykologene støtter kvinnenes syn.

SATS PÅ LAM
- Det burde ikke komme som noen overraskelse at du kan lese mannens vaner i sengen i måten han spiser noe så sanselig som en kebab på. Sex og spising er tross alt de to grunnleggende menneskelige driftene, og de må bare overlappe, sier den britiske psykologen Donna Dawson til den engelske avisen The Sun.

Undersøkelsen viser blant annet at 53 prosent av britiske kvinner mener en mann som elsker kebab med lam også har en sunn sans for sengekos.

GJØR KEBAB-TESTEN
All menneskelig erfaring viser imidlertid at en mann som har vært på by'n og tyllet i seg store mengder alkohol kan spise kebaben slik han vil: han er uansett ikke mye tess i sengen¿

Hva slags elsker/kebab-spiser er du eller din mann? Sjekk vår gjennomgang.

Artikkeltags