Han og forloveden Iselin Tuula Roininen er initiativtakere bak metal-kveldene Psycho Saturdays, og torsdag til lørdag denne uken også festivalen og Psycho Holiday på Garage.

– Dette er et utrolig viktig tilskudd til det alltid yrende metalmiljøet i byen, sier en entusiastisk Wold, som har holdt konseptet gående i snart tre år.

Fra artister og publikum som tidligere har vært med, får han lovord og skryt.

– Alf er den eneste med baller nok til å dra gang et sånt prosjekt, sier Rod Mella, som er innhentet crew.

I følge artistene vakte det oppsikt når han og Roininen etablerte en tre dagers festival i denne sjangeren.

– I Bergen tar man vare på ukjente og lovende band. Metal-kveldene This Is Metal i Stavanger, bruker for eksempel Bergen som modell, sier Harald Soltvedt fra Kraken.

STARTPROBLEMER: Scenen for metalfesten er nå flyttet til Garage i Christies gate 14, etter at hurlumheien tidligere har foregått på Hinsides.

– Budsjettet ser bedre ut nå. På Garage er det mer tilrettelagt og koster oss mindre, sier Wold.

At begivenheten er et risikoprosjekt bryr Wold og kompani seg lite om, de skal arrangere. Han stiller heller sitt private kredittkort til disposisjon, enn å legge ned festen.

– I fjor surfet jeg med surfbrett på publikum, mens jeg spilte gitarsolo på en Jimi Hendrix coverlåt, ler Soltvedt. Dessverre forsvant surfbrettet i Skuteviks-brannen.

To sponsorer er på banen og på Facebookgruppen har 100 inviterte har meldt sin ankomst. Merkevarebyggingen og plakaten står forloveden Roininen for. Navnet Psycho Holiday har de hentet fra Pantera-platen «Cowboys From Hell».

Det er fire ulike band på scenen hver av de tre festival-dagene førstkommende helg.