Gå til sidens hovedinnhold

Se bildene fra Koengen

Artikkelen er over 8 år gammel

BAs anmelder rapporterte direkte fra Bon Jovi-konserten.

Se bildene fra konserten her!

Klokken 2215 er konserten slutt.

Lyden har blitt varmere og konsertens foreløpige toppunkt nås med slitesterke «Livin´on a prayer». Allsangmateriale.

Jon spanderer på seg noen «Mick Jaggerske» hoftebevegelser og stemningen er på vei opp én time og 40 minutter ut i konserten. Bandet går av scenen og kommer tilbake igjen med monsterhiten «Wanted dead or alive».

«Bad Medicine» gir gjenklang hos publikum og scenens visuelle profil kommer for første gang i løpet av kvelden til sin fulle rett badet i rødt lys.

Powerballaden «I'll Be There For You» fra 88-albumet «New Jersey» er et av få høydepunkt til nå. «We Weren't Born To Follow» skjemmes av lyden.

Stemningen er litt avventende. Klokken er 2130, og Bon Jovi har spilt snart spilt i halvannen time.

BAs anmelder Ørjan Nilsson beskriver lyden som noe grøtete, bandet leverer heller ikke til forventningene.

Dorthe Lauritsen er inne på konsertområdet med noen venner. De står i Golden Circle og melder om at stemningen er god, men at det gikk tregt ved inngangen. – Jeg ble litt irritert over at vi ikke kom inn til Golden Circle før det hadde gått 40 minutter, så det var litt dårlig, forteller hun.

Det er kaldt på Koengen, og Jon Bon Jovi sliter delvis med stemmen.

Det er opp til dere å få temperaturen opp her nå, sa Bon Jovi tidlig i settet før han dro den høyhalsede genseren over munnen. Det meldes om sure temperaturer fra Koengen i kveld.

22.000 mennesker deltar på konserten i kveld. Det meldes om at «It's My Life» og låt nummer to «You Give Love A Bad Name» er de som har resultert i høyest allsang blant fansen.