Solgte 4000 Bieber-tannbørster på én dag

Idar Vollvik har ikke bestemt seg for om han skal dra på Bieber-konserten ennå. Men penger tjener han på popstjernen.

Idar Vollvik har ikke bestemt seg for om han skal dra på Bieber-konserten ennå. Men penger tjener han på popstjernen. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

– Det er mange som tjener gode penger på Justin Bieber om dagen. Idar Vollvik er bare en av dem, gliser Ludo-sjefen.

DEL

Tirsdag i neste uke inntar 19-åringen Norge, og i den forbindelse er det en rekke mennesker som soper inn penger på lisensierte Bieber-produkter.

En av dem er Idar Vollvik.

Ludo selger blant annet Justin Bieber-sengetøy, fleece-pledd og en tannkost som spiller av låtene «Somebody to love» og «Love me» mens du står foran speilet og pusser.

– Morsomt at du ringte nå, for jeg sitter akkurat her og lager en Bieber-annonse for de siste to VIP-billettene vi har, sier Vollvik til BA.

BILLIGE VARER

Det er det amerikanske selskapet Brushbuddies fra den lille byen Fontana i California som har lisens til å selge den syngende Bieber-tannbørsten i hele verden.

Selskapet har laget lignende tannbørster med Psy, One Direction og Lady Gaga.

– Det tok helt av med tannbørstene. Vi solgte 4000 bare første dagen, opplyser Vollvik.

– Samtidig er det et billig produkt og ikke noe vi tjener masse penger på.

Han forteller at Ludo begynte å selge Bieber-produkter i desember i fjor og opplevde den største pågangen med tannbørstene.

– Bortsett fra med tannbørstene har vi opplevd et jevnt trykk siden jul. Men jeg regner også med at vi kommer til å selge enormt mye de kommende dagene. Vi snakker om en av de største nålevende artistene her.

– GUNSTIG

Hos Cubus selges den offisielle Justin Bieber-kleskolleksjonen. Kommunikasjonssjefen i Cubus, Julie Bragli Eckhardt, er svært sparsommelig i uttalelsene sine rundt Bieber-avtalen.

– Vi har solgt meget godt, som forventet, forteller Eckhardt.

I kleskolleksjonen finner man Bieber-gensere med påskrifter som «This girl has Bieber Fever». 2. april ble også en egen «Concert Collection» lansert i Cubus´ butikker.

Eckhardt strekker seg så langt til å konstatere følgende:

– Det er gunstig å ha JB-kolleksjon i butikkene rundt konsertdato.

Artikkeltags