Team Toschie røk ut

Torkjell Rød med koret sitt "Team Toschie".

Torkjell Rød med koret sitt "Team Toschie". Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

– Nå er vi bare lei. Det er skikkelig bittert, sa Torkjell Rød da det ble klart at det var «Team Toschie» som røk ut av «Det store korslaget» på TV 2 i kveld.

DEL

Selv om korlederen var tydelig skuffet, klarte han likevel å spøke litt med programleder Guri Solberg.

– Det kan hende at jeg bare tar med meg koret mitt til Oslo neste helg likevel. Plutselig dukker vi opp her i studio og spør hvor vi skal stå, sa han og med et lite smil.

Også Hanne Krogh syntes det var trist at bergenskoret måtte dra hjem.

– Det er helt forferdelig. Vi kommer til å savne dem masse, sa den erfarne artisten.

I kveldens program av «Det store korslaget» hadde korene fått i oppgave å velge sanger med norsk tekst, og Torkjell Rød sitt kor fremførte låten «Levva livet» av Åge Aleksandersen.

Aleksandersen fylte 60 år i dag, noe Rød ikke var klar over da han valgte sangen.

– Men det passet jo veldig bra. Åge Aleksandersen er en bauta i norsk rock, sa Rød, før koret hans trådde til med en spontan fremføring av bursdagssangen.

NYTT MEDLEM: Siden forrige uke har «Team Toschie» mistet et kormedlem. Kollegaen til Rød, Arild Gertz, så seg nødt til å gi opp kordrømmen for å passe på tatoveringsbutikken deres.

– Noen må jo passe på «sjappen», sa Gertz, før han ga stafettpinnen videre til Geir Johannessen, som debuterte i «Det store korslaget» med en solo.

– Det var litt nervepirrende, men ekstremt moro, sa Johannessen.

Han hadde ingenting i mot å synge på trøndersk.

– Ja, det er en trønderlåt, men «Levva livet» er en sang som folk fra hele landet har tatt inn i hjertene sine for lenge siden, konstaterte Johannessen.

Artikkeltags