Tilbake med ny signatur

 I kveld blir det konsert med Motorpsycho på USF Verftet.

I kveld blir det konsert med Motorpsycho på USF Verftet. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Motorpsycho har fått et kraftig spark i ræven siden sist.

DEL

31. mars ga Motorpsycho ut albumet «Little Lucid Moments». Albumet inneholder fire lengre spor, og ligger ifølge gitaristen nærmere opp mot slik de låter live enn tidligere album.

– Vi har laget mange overarrangerte album som det er umulig å gjenskape live. I stedet for å legge opp til et sedvanlig låthekkeløp, ønsket vi at publikum skulle få en realtime musikkopplevelse. Vi ønsket ikke å lage et konstruert studioprodukt, men noe som låter mer som levende musikk, forteller gitarist og vokalist Hans Magnus «Snah» Ryan til BA.

OVERRASKET: Etter et og et halvt år uten fast trommeslager, ble Kenneth Kapstad fullverdig medlem av Motorpsycho høsten 2007. Kapstad har blant annet spilt i Gåte og Dadafon tidligere.

– Han er allsidig, ekstremt energisk og vanvittig lydhør, sier Snah, som ikke er i tvil om at det er lett å høre at bandet har fått ny trommis.

– Kenneth har gitt bandet en ny signatur. Han sparker to trege 40-åringer i ræven, og setter fyr på tingene.

Til neste år er det 20 år siden Motorpsycho ble startet. Det synes Hans Magnus Ryan er helt uvirkelig.

– Vi hadde ikke planlagt å holde på så lenge. Vi legger bare planer et halvt år frem i tid, og er minst like overrasket over at Motorpsycho fremdeles eksisterer som alle andre. For oss har det alltid vært musikken som har vært det viktigste. Kanskje er det derfor vi har greid å holde det gående?

Artikkeltags