Gå til sidens hovedinnhold

Ylvis-åpning ga seerrekord

Artikkelen er over 10 år gammel

– Over alle mine forventninger, sier TVNorge-sjefen.

458 000 samlet seg rundt premieren på «I kveld med Ylvis» på TVNorge i går.

TVNorge ble største kanal og leverte sine beste seerandeler på tre år, opplyser selskapet i en pressemelding.

– Dette er høstens største opptur så langt. Både programmet og seertallene overgikk alle mine forventninger, sier TVNorge-sjef Harald Strømme, og legger til:

– VIL BLI NORGESMESTER I HUMOR

Ylvis samlet 45 prosent av alle seere under 45 år, og det mener Strømme er en fantastisk start på høysesongen. Totalt hadde kanalen en seerandel på 20,5 prosent i aldersgruppen tolv til 44, mandag kveld. Det er det beste de har hatt siden 2008.

– Vi jobber målrettet for å bli norgesmester i humor. Det er en kraftig ambisjon, og fallhøyden er selvsagt stor når vi prøver oss på en av de mest krevende og veletablerte sjangrene innen TV-underholdning, talkshowsjangeren, sier Strømme.

Han tror at oppmerksomheten Ylvis-brødrene har fått av blant andre bloggeren Perez Hilton, har vært med å gjøre forventningene høye.

Tv-sjefen er lettet over den positive mottakelsen showet har fått.

Det er brødrene også.

– Det betyr kjempemasse. Vi er fornøyd med det selv, og så er det kjempegøy at andre også liker det. Det som er rart med å lage et sånn program er at man kan sitte på kontoret å designe programmet og være kjempefornøyd, men det har alt å si om du klarer å gjennomføre det, sa Bård Ylvisåker til TV 2 på premierefesten mandag kveld.