Gå til sidens hovedinnhold

Ylvis klatrer på Billboard

Artikkelen er over 7 år gammel

Ny gladmelding for Ylvis-brødrene i USA.

I dag kom nemlig nyheten om at «The Fox» har klatret fra 29. plass i forrige uke til 25. plass på Billboard Hot 100 denne uken. Det er Miley Cyrus som topper listen med hiten «Wrecking Ball» foran Kate Perrys «Roar».

Les om Ylvis-bakmannen Lars Bleiklie Devik her.

Og bare for å nevne det, a-ha er fortsatt det eneste norske bandet som har gått til topps på den amerikanske offisielle singellisten (Billboard), da «Take on Me» gikk til topps 9. oktober 1985.

KLATRER I FLERE LAND

Torsdag dro Bård og Vegard Ylvisåker til USA sammen med sin manager Jørgen Thue og fredag er brødrene gjester i «The DeGeneres Show».

– Dette er veldig kjekt. Vi er glade for at vi klarte å lage plass i timeplanen til å takke ja, for det er en ære å være med på et så velrenommert talkshow, sier Vegard Ylvisåker i pressemelding fra TVNorge.

– Vi gleder oss veldig. Som jeg også twitret i går morges er revekostymet med i bagasjen, så det er jo litt snåle omstendigheter. Forhåpentligvis får vi med oss litt stoff hjem til vårt eget show, forteller lillebror Bård Ylvisåker.

«The Fox» har torsdag ettermiddag blitt vist 36, 7 millioner ganger på YouTube. Samtidig ligger låten på 26. plass på den amerikanske iTunes-singellisten.

I Canada ligger den på en foreløpig beskjeden 47. plass, mens låten har klatret fra 99. plass på den britiske iTunes-singellisten onsdag til 68. plass torsdag. Tyskerne er ikke rammet av Ylvis-feberen helt ennå, der ligger låten om hva reven sier nede på en 73. plass. I Sverige og Danmark har «The Fox» klatret opp til henholdsvis 5. og 20. plass. Og om du lurte; ja den er fortsatt nummer én i Norge.

OPPFØLGEREN ER UTE

Torsdag lanserte duoen en spiltter ny sang. Den heter «The Cabin».

Her kan du se den:

Her kan du se den offisielle The Fox-videoen:

BA kommer tilbake med mer

Kommentarer til denne saken