Ylvis med opptreden på Jimmy Fallon

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Fremførte «The Fox» hos den amerikanske talkshow-verten.

DEL

Jimmy Fallon selv tok på seg revekostyme, og ble med å danse da Ylvis fremførte «The Fox» på det amerikanske talkshowet «Late Night with Jimmy Fallon». Det samme gjorde Questlove fra «The Roots».

Se klippet nederst i artikkelen.

Ylvis fremførte låten sin mot slutten av programmet til stor begeistring fra publikum.

– Ylvis var fantastiske! Jimmy Fallon var helt vill under programmet. Under oppvarmingen før programmet sa han at han tidligere denne uken hadde hatt Paul McCartney som gjest, men at han var mer spent og gledet seg mer til å ha med Ylvis, forteller Laura Johnson (32) til VG.

POPULÆRE

Autografjeger Steven Adorno fra New York hadde stilt seg opp utenfor en av sideinngangene i håp om å få autografen til Ylvis-brødrene, skriver Dagbladet.

– Jeg sprang ned 5th Avenue da jeg så at de satt i baksetet av bilen. Jeg banket så på bilvinduet deres mens jeg ropte etter en autograf. Men siden de satt i baksetet kunne de ikke åpne vinduet, så de smilte og vinket før bilen forsvant. Hvis de kommer tilbake, vil jeg forsøke igjen, sier Adorno til db.no.

Brødrene forlot imidlertid Rockefeller Center i New York, hvor programmet spilles inn, gjennom garasjen i bil. Det samme gjorde skuespillerne Chloe Moretz og Alan Rickman, som også var gjester på showet, ifølge Dagbladet.

Ylvis skal videre være med på «The Today Show with Carson Daly».

De har tidligere også vært med i The Ellen Show og IHeart Radio Music Fesival i Las Vegas, hvor også Chris Brown og Katy Perry opptrådte

KLATRET

Populariteten til Ylvis i USA nådde nye høyder onsdag, da det ble klart at de klatrer ytterligere på Billboard-listen, og nå er oppe på sjetteplass.

Når det gjelder streamede låter, så ligger den på en første plass. Til nå har sagen blitt streamet rundt 12.3 millioner ganger.

På Youtube har videoen i skrivende stund 103,4 millioner visninger.

EFFEKTER

På nettet florerer det også av reveeffekter basert på suksessen, skriver Dagens Næringsliv torsdag.

Dette er alt fra T-skjorter til kopper og krus.

Medieadvokat Stine Helén Pettersen mener brødrene gjør lurt i å søke markevarebeskyttelse også utenfor Norge.

– De har et åpenbart marked i USA, og dersom de ønsker å utnytte det, bør de også søke beskyttelse der, sier hun til Dagens Næringsliv.

Ylvis har allerede søkt om varemerkeregistrering for «The Fox» hos Patentstyret i Norge.

Artikkeltags