Kjære Bergenfest!

Husk nå for all del å teipe scenekanten. Vi kan ikke risikere at Aurora faller ned fra scenen, slik hun gjorde i Drammen på søndag.

Beste hilsen BA

Den hittil største i Bergen

På nyåret tar Aurora med seg musikken til Singapore og Australia. I april hyller hun Leonard Cohen i Oslo Spektrum sammen med en rekke andre artister. Så venter Bergen og Bergenfest på henne med åpne armer.

Lørdag 17. juni spiller hun på Plenen, som blir hennes største konsert i Bergen siden den utsolgte konserten på Bastionen i høst. Hun spiller på samme dag som blant annet Bryan Ferry og John Olav Nilsen & Nordsjøen.

LES OGSÅ: Tre av fire i bandet til Aurora gir seg

Disse spiller også

Bergenfest har den siste måned annonsert en rekke store artister til festivalen, blant annet den levende legenden, eks-Oasis-medlemmet Liam Gallagher, den britiske superstjernen Ellie Goulding, The Verve-frontmannen Richard Ashcroft, Julia Jacklin, Stein Torleif Bjella, det kritikerroste bandet Withney.

Også musikklegenden Bryan Ferry er klar for å spille på festivalens siste dag, samt den kritikerroste briten, Benjamine Clementine.

H9909, Cass McCombs, Karpe Diem, Tove Lo og Henrik The Artist spiller utendørs på Bergenhus festning neste år.

Fem bergensartister er også klare. Rapperen Store P slapp ny singel i begynnelsen av desember, uken etter offentliggjorde festivalen han som en av 2017-artistene.

– Jeg gleder meg veldig til Bergenfest, sa Petter Sundby, alias Store P, til BA.

Hjerteslag, John Olav Nilsen & Nordsjøen, 9 Grader Nord og boy pablo er også klare for festivalen.