– Prøvde å se om jeg kunne hoppe. Det var viktig. Det fikk jeg til uten at det gjorde veldig vondt men er veldig lei for å si at jeg må avlyse i Halden i kveld. Jeg trenger en dag til før kroppen er klar til å stå på en scene! I morgen er jeg klar. Det føles deilig å ikke måtte avlyse mer. Jeg har gledet meg sånn til denne uken! Håper det er snø i alle byene vi skal besøke. Gleder meg som en julegris, sier Aurora i en pressemelding.

Artisten har i samråd med lege, bookingbyrået Standing Ovation og lokal arrangør besluttet å utsette turnéstarten i Halden mandag kveld.

Blindtarmsbetennelse stoppet artisten

Akutt sykdom gjorde at Aurora Aksnes måtte avlyse sin planlagte konsert i Portland, Oregon for to uker siden.

– Hun har hatt blindtarmsbetennelse som hun er operert for, men hun er på beina igjen nå, fortalte Kim Paulsen i Petroleum Records til VG.

Tirsdag forrige uke var hun tilbake på norsk jord, og delte et bilde av seg selv i rullestol.

– Når du må reise hjem tre dager etter operasjon. Lang hjemreise i dag. Jeg går fortsatt som en 150 år gammel bestemor. MEN kroppene våre leges raskt. Denne bestemoren kommer ikke til å gi opp!, skrev hun i billedteksten på Instagram.

Nominert til årets bergenser

I slutten av november ble det klart at Aurora er en av de nominerte til prisen Årets Bergenser, som stemmes frem av BAs lesere.

– Det er kjempestas!!! KJEMPESTAS!, kommenterte Aurora mandag forrige uke.